AnaSayfa / Genel / Kahve falında sarımsaklı su içmek

Kahve falında sarımsaklı su içmek

Kahve falında sarımsaklı su içmek hem de kendisine manevi açıdan zarar vereceğine, maddi ve manevi açıdan sene boyunca rahatlayacağına, uzun bir zamandan beri istenilen bir şeye sahip olunacağına, Allah’a dua edeceğine, dileklerin ve isteklerin gerçekleşeceğine, sıkıntılarının biteceğine, parasının ve malının çoğalacağına, gıybette konuşmalar yapmak yüzünden günaha düşeceğine, aranın bozuk olduğu birisiyle konuşulup sorunların çözüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sarımsaklı su içmek gördüyseniz:

  • Yaratıcılığınız dikkatleri üzerinize çekmenize yardım edebilir.

Kahve falında sarımsaklı su içmek kötü durumların ve sıkıntıların geride kalacağına, iyi fırsatlar, şansın yaver gitmesi sayesinde heveslendiği her konuda başarılı olacağına inanılır.

Kahve falında sarımsaklı ayran içmek aile hayatında yaşanan üzüntülü olayların hayra dönüşeceğine, iş hayatında alınacak zaferler sayesinde rakiplerin geride bırakılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sarımsaklı çorba içmek yapılan çalışmaların daha çok insan için ekmek sağlayacağına, bu sayede işlerin çok hızlı bir şekilde büyüyeceğine, ancak daha sonra kendisini toparlayacağına delalettir.

Kahve falında sarımsak suyu görmek yaşadığı üzüntünün sona ereceğine, kötü insanların kıskançlıklarından ve kötülüklerinden uzak bir hayat süreceğine işarettir.

Kahve falında aynı bardaktan su içmek refah içinde bir hayat yaşanacağına ve kardeşler arasındaki sorunların çözüleceğine, üzüntülerin, sıkıntıların ve sorunların kısa sürede çözüleceğine, verilen sözlerin yerine getirileceğine, beklenen bir mevkiye terfi alınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sevgiliden su içmek kısa süre içinde çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, hakkı olanlara kavuşacağına, yeni işler yapma imkanı elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında cam sürahiden su içmek gönül hoşluğuna ve esenliğe kavuşacağına, önemli ve büyük adımlar atacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yeşil elma suyu içmek eşsiz fırsatlar elde edeceğine, bayram tadında bir ömür geçireceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir