AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevgiliden su içmek

Kahve falında sevgiliden su içmek

Kahve falında sevgiliden su içmek kötü bir duruma hazırlıksız yakalanılacağına, kendisi ve ailesi için önemli sevaplarda bulunup hayırlar işleyeceğine, dini açıdan da inancına uygun hareket edip, ahiret hayatına da hazırlık yapacağına, sevdiği bazı kişiler ile çok rahat edeceği ve büyük kazanç elde edeceği bir işe gireceğine, gerek maddi gerek manevi bütün zararlarını karşılayacağına, üzüntülerinden kurtulacağına, eline geçecek olan fırsatlar ile hayatının farklı ve kazanç sağlayacak bir hal alacağına, mali durumunun düzelmesiyle beraber keyfinin de yerine geleceğine, kişinin her türlü isteğine kolay yoldan kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sevgiliden su içmek gördüyseniz:

  • Üst pozisyonunuzdaki kişiler üzerinize görev üstüne görev yükleyerek gergin hissetmenize neden olabilirler.

Kahve falında sevgiliyle su içmek her işinde yeni bir kimlik ortaya koyarak yenilik ve farklılık yaratacağına, ilerde kişinin başına türlü sıkıntılar geleceğine, uzun yıllar etkisinden kurtulamayacağı olumsuzluklar yaşayacağına delalettir.

Kahve falında sevgiliden su içmek böylece hayatının da düzene gireceğine, mutluluğun ve kazancın daim olacağına tabir olunur.

Kahve falında eski sevgilinin elinden su içmek geleceği için kayda değer girişimlerde bulunacağına ve sayısız fırsatlar elde edeceğine, verdiği kararlar doğrultusunda çok iyi bir mevkiye sahip olacağına inanılır.

Kahve falında eski sevgiliyle çay içmek zor bir döneme gireceğine, sorunlardan bir türlü kendini kurtaramayacağına, sahip olduğu işteki başarılarının kendisinde gurur ve özgüven duygularını yenileyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sevgiliyle kahve içmek maddi ve manevi açıdan pek çok sorunla karşılaşılacak durumlara düşüleceğine, akrabalarla küslüklerin sona ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sevgiliyle sigara içmek daha çok saygı ve destek göreceğine ve el üstünde tutulacağına, maddi sıkıntıların biteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında eski sevgiliyle sigara içmek ruhsal olarak büyük bir motivasyona ulaşılacağına, bunu şeref sayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sevgiliyle içki içmek tüm yaşamını bir amaca bağlayacağına, başka yatırımlar gerçekleştirmeyeceğine, var olanlar ile yetinip geçinmeye çalışacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir