AnaSayfa / Genel / Kahve falında sarımsak suyu görmek

Kahve falında sarımsak suyu görmek

Kahve falında sarımsak suyu görmek çok yüksek olmasa da kişiyi rahatsız edecek miktarda para kaybının da söz konusu olacağına, ayaklarının yere basması yerine daha hayalci davranan fal sahibinin ailesiyle arasında da geri dönüşü zor sıkıntılar ve kavgalar yaşanacağına, maddi sıkıntıların ortaklar arasındaki tartışmaları alevlendireceğine ve yakın bir zamanda sağlık sorunları ile ilgili olarak kötü bir haber alınacağına, kişinin hayatının değişeceğine, sağlıkla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına, uzun süreli planlarda ciddi değişiklikler olacağından dolayı kişinin hesaplarında da karışıklıklar çıkacağına, yapılan hataların telafi edileceğine, şansın yaver gideceğine, yakın bir akrabayla kurulan ortaklık sayesinde her şeyin çok daha iyi bir hal alacağına, onlar yüzünden iyi giden işlerinin deyim yerindeyse sarpa saracağına delalet etmektedir.

Kahve falında sarımsak suyu gördüyseniz:

  • Bir bakıma derin düşünceler birçok olayı açığa çıkartabilir.

Kahve falında sarımsak suyu görmek aile bireyleri ile güzel günler geçirileceğine, dünyadan tüm hevesini alıp ahireti unutacağına yorulur.

Kahve falında sarımsaklı su içmek tüm bunların ardından bazı büyük ve güzel haberler alınacağına ve bu haberler sayesinde işlerin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, hayatı boyunca ruhundan ve bedeninden şifanın eksik olmayacağına delalettir.

Kahve falında sarımsak soyup yemek sevdiği kişiler ile birlikte çok mutlu ve huzurlu bir şekilde yaşayacağına, verilen bir karardan ötürü pişman olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sarımsak katmak herkes tarafından takip edilen ve kıymet gören bir kişi olunacağına, ağız tadı içinde ve afiyette yaşayacağına delalettir.

Kahve falında sarımsak koktuğunu görmek çekilen yokluğun yerine bereketin ve bolluğun geleceğine, her zaman ilkelerinden ve doğru bildiklerinden şaşmadan yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında sarımsak soyduğunu görmek zevk içinde geçireceği hayat yüzünden sevdikleriyle arasının bozulacağına, sahip olduğu işteki başarılarının kendisinde gurur ve özgüven duygularını yenileyeceğine, ruhsal açıdan kendisinde güç bulan kişinin her işe gözü kara bir şekilde atlayacağına delalet eder.

Kahve falında sarımsak koklamak başarılı işlere girdiği halde kısa süre içinde zarar edeceğine, işlerinin kendisini çekemeyen kişiler tarafından baltalanacağına, kırgınlıkların ve küslüklerin sona ereceğine ve mutluluk verecek bir konuda adım atılacağına yorulur.

Kahve falında topraktan sarımsak çıkarmak hatalı yollara gireceğine, ortaya çıkan sorunların saklanamayacak kadar büyüyeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir