AnaSayfa / Genel / Kahve falında sarımsaklı çorba içmek

Kahve falında sarımsaklı çorba içmek

Kahve falında sarımsaklı çorba içmek uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, işlerinin rast gideceğine, kazancının çoğalacağına, sorunlarını ve sıkıntılarını büyük bir adım atarak ortadan kaldıracağına, mal mülk sahibi olacağına, önemli yerlere geleceğine, hayallerini ve isteklerini yerine getirmek için var gücü ile mücadele edeceğine, sevdiği kişileri etrafına toplayacağına, ele geçen fırsatların heba edileceğine, imkânların günden güne azalacağına, moralinin ve neşesinin yerine geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sarımsaklı çorba içmek gördüyseniz:

  • Size baskı uygulayan ya da kaba davranan kişilerle karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında sarımsaklı çorba içmek uzun zamandan beri bozuk olan sağlığının yerine geleceğine, malvarlığının artacağına, bazı pişmanlıklar yaşayacağına inanılır.

Kahve falında sarımsaklı ayran içmek çalışmaların büyük getirileri olacağına, çok mutlu günler geçireceğine işarettir.

Kahve falında sarımsaklı su içmek uzun yıllardan beri istediği bir şeye çok yakın bir zaman içinde çok sıkıntı çekmeden sahip olacağına, sorunlarını ve sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına, çok hayırlı kişiler ile helal rızk getirecek işlere gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında tarhana çorbası içmek sevinçten, heyecandan ve mutluluktan ne yapacağını bilemeyeceğine, hep hayalini kurduğu yaşamın da kapılarını yavaş da olsa aralamayı başaracağına, uzak bir akrabadan kalacak miras sayesinde yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine inanılır.

Kahve falında birine çorba içmek kendisine akıl veren aile büyüklerini dinlememesi veya aşırı inatçı yapısı yüzünden kendi bildiğini okuması ile de geleceğine dair yanlış kararlar almasının cezasını çekeceğine, yüksek tahsil yapacağına, işinin uzmanı ve diplomalı kimse konumuna geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında mısır çorbası içmek uzun süre bu durumla baş etmek için uğraşmak zorunda kalacağına ve işlerinin ve çalışmalarının bu sebeple zarar göreceğine, askıda kalan bir projenin tekrar hayata geçirileceğine alamet eder.

Kahve falında paça çorbası içmek eğitim hayatının kaldığı yerden devam edeceğine, sevinçli ve hayırlı haberler getirecek bir kişinin haneye geleceğine ve gelişiyle haneye neşe dolacağına, elinde bulunan yüklü bir para ile kendi işini kuracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tencereden çorba içmek kar sağlayacağı işlere gireceğine, endişelerinden, korkularından ve kuruntularından kurtulacağına, sağlık ve şifa bulacağına, aile içinde saadetinin artacağına, bütün eksiklerinin ve sıkıntılarının da giderileceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir