AnaSayfa / Genel / Kahve falında sarımsak sapı görmek

Kahve falında sarımsak sapı görmek

Kahve falında sarımsak sapı görmek hatta şiddete başvurması yüzünden mahkemelik olacağına, ahiret hayatını hiçbir zaman unutmayacağına ve variyeti ne oranda artarsa o kadar sadaka ve zekât vereceğine, kısa zamanda çok büyük bir aşka yelken açacağına,  hayır duaları alacağına, rahat ve kazançlı bir işin başına geçeceğine, düşkün kimselerin yardımına koşacağına, yardım ve dayanışmanın gittikçe artacağına, çocuklarıyla gurur duyacağı pek çok başarıya şahit olacağına, kurulu bir düzenin sağlanacağına, sıkıntı duyduğu bir konuda çözüme ulaşacağına delalet eder.

Kahve falında sarımsak sapı gördüyseniz:

  • Kazananı belli olmayan tartışmalara girmemeye çalışın.

Kahve falında sarımsak sapı görmek huzursuz ve mutsuz olacağına, bol kazanç elde edeceğine, ancak daha sonra atacağı hatalı bir adım yüzünden çok büyük bir zararla karşılaşacağına delalettir.

Kahve falında koluna bıçak saplandığını görmek zorlukların baş göstereceğine, borçların artacağına, dualarının kabul olmasıyla beraber sevinç yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında üzüm sapı görmek dertlerinin şifasını bulacağına, kısa süre içinde büyük kazançlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında gül sapı görmek hata yapılacağına, sağlıkla ilgili bazı sorunların baş göstereceğine, anne ya da baba ile ters düşüleceğine, kısa süreli bir yolculuğun yaşanacak aksilikler yüzünden gereğinden fazla uzayacağına tabir olunur.

Kahve falında yeşil saplı bıçak görmek kendisiyle övüneceğine, kendisini Allah yoluna adayacağına, çok mutlu olacağına, ibadetlerini tam olarak yerine getireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında siyah saplı bıçak görmek son zamanlarda insanlar ile arasının açılacağına, endişelerin sona ereceğine, sevinç gözyaşları döküleceğine, bol kazançlı bir işe girileceğine ve zengin olunacağına yorulur.

Kahve falında uzun saplı süpürge görmek işlerinin kısa süre içinde hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, içinde bulunduğu üzüntülü durumun yakın zamanda düzeleceğine, eline geçen kazancın gün geçtikçe daha da artacağına, çok sorunlu günler geçireceğine, buna rağmen işlerinin bir türlü düzeleceğine, gün geçtikçe daha zor zamanlara girileceğine, iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına alamet eder.

Kahve falında balta sapı görmek ağız tadının, huzurunun ve neşesinin bozulacağına, güzel günlerin sona ereceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir