AnaSayfa / Genel / Kahve falında gül sapı görmek

Kahve falında gül sapı görmek

Kahve falında gül sapı görmek başka insanlar ile arasındaki anlaşmazlıkları düzelteceğine, dikkat çekecek bir büyüme göstereceğine, iş hayatında ve aile hayatında çok sevilen ve sayılan birisi olunacağına ve iş ayırmadan her işin üstesinden rahatlıkla gelinebileceğine, parasal olarak çok sorunlu ve büyük zarar görülecek bir döneme girildiğine, bu yüzden yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına ve verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine, iç huzurunun yerinde olacağına, kendisine uzak bir akrabasından miras kalacağına, kişinin hatalarını tekrarlamamak için her zaman çok dikkatli davranacağına, yakın bir akrabayla kurulan ortaklık sayesinde her şeyin çok daha iyi bir hal alacağına tabir olunur.

Kahve falında gül sapı gördüyseniz:

  • Eğer, süregelen bir ilişkiniz varsa eşinizle aranız açılabilir.

Kahve falında sapsız gül görmek mutlu ve zengin bir kişi olunacağına ve çok hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, yatırımlarından ve yeni girişimlerinden hayır ve yüz güldürecek gelişmeler elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında gül sapı görmek zorlukların baş göstereceğine, borçların artacağına, rızkının genişleyeceğine ve çok daha kolay bir hayatının olacağına delalettir.

Kahve falında sapı kırık fincan görmek ticarette hileye ve fesada düşmeyeceğine, Allah’ın emrettiği şekilde mal ve para sahibi olacağına, sıkıntıların ve sorunların çözüme kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında saplanmış bıçak görmek maddi gücünün, kendine olan güveninin, yarınlara olan inancının, huzurunun ve mutluluğunun da azalacağına, içine düştüğü yokluktan ve sıkıntıdan kurtulacağına inanılır.

Kahve falında sabrettiğini görmek kasasının ve bütçesinin her geçen gün daha fazla büyüyeceğine, borçlanacağına, hastalanacağına ya da talihsiz olaylar yaşayacağına fakat gerçekleri ailesi üzülmesin diye başta ailesi olmak üzere sonrada akrabalarından ve komşularından gizleyeceğine yorulur.

Kahve falında çatal saplandığını görmek ortaklıklarda tartışmaların yaşanacağına, elinin sıkışacağına ve yokluk içinde kötü günler geçireceğine işarettir.

Kahve falında uzun saplı süpürge görmek aile hayatında çok büyük bir huzurun hüküm süreceğine, zorlanacağına işaret eder.

Kahve falında uzun saplı fırça görmek bunun da başarılarına başarı, zenginliğine zenginlik, saygınlığına da saygınlık katacağına, kısmetin kapanacağına, parasal ve ruhsal olarak büyük kayıplar yaşanacağına, planların boşa gideceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir