AnaSayfa / Genel / Kahve falında üzüm sapı görmek

Kahve falında üzüm sapı görmek

Kahve falında üzüm sapı görmek iş hayatında bunca ilerlemeden sonra gönül işlerine kalbinin kapılarını açacağına, uzun zamandan beri boş olan kalbini yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak çok hayırlı bir kısmete vereceğine, kazancı arttırmak için bazı kararlar alınacağına, aile büyüklerinden birinin desteğinin alınacağına, olumlu değişiklikler yaşayacağına, kendisini üzen ve kıran bazı olaylardan sonra sıkıntı çekeceğine, yakın bir zaman içinde kendisini çekemeyen kişiler tarafından bazı dedikodulara maruz kalacağına, tartışmalı geçecek bir toplantıya gireceğine, huzurlu ve mutlu olacağı günlerin geleceğine, kişisel kavgaların son bulacağına tabir olunur.

Kahve falında üzüm sapı gördüyseniz:

  • Mücadele gerektiren bir şey veya rekabet ortamı sizi içine çekebilir.

Kahve falında üzüm sapı görmek kişinin adeta gençleşeceğine, yenileneceğine, tazeleneceğine, yaşam enerjisine kavuşacağına, çok önemli ve başarılı çalışmalara imza atacağına, sorunların ve yaşanan sıkıntıların çok daha iyi bir şekilde sona erdirileceğine rivayet eder.

Kahve falında çatal saplandığını görmek dileklerine ve hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine, zor bir anda vereceği akıllıca bir karar sayesinde büyük bir zarara uğramaktan kurtulacağına inanılır.

Kahve falında buğday sapı toplamak kişinin yasa düşeceğine, gözyaşına boğulacağına, herhangi bir sorunla karşılaşmayacağına ve sıkıntılarının sona ereceğine inanılır.

Kahve falında kara saplı bıçak görmek ancak daha sonra bir anda her şeyin altüst olacağına, işlerini gün geçtikçe daha da büyüteceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına tabir olunur.

Kahve falında koluna bıçak saplandığını görmek günü birlik kazanç elde edeceğine, hayırlı kazançlar elde edileceğine ve mutlu bir beraberlik yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında sap görmek zarar getirecek bir kişi ile tüm bağların koparılacağına, dinini yaşayacağına, faydalı şeyler yapacağına, helal lokma yiyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında mavi saplı bıçak görmek sermayesini de bu doğrultuda kullanacağına, rahatının, konforunun ve lüksünün de baki kalacağına delalet eder.

Kahve falında bataklığa saplanmak herkesi kendi gibi zannedeceğine fakat bu konuda yanıldığını anlayacağı zaman çoktan pişman olmuş olacağına, ele geçen fırsatların istendği şekilde değerlendirilememesinden ötürü büyük bir sıkıntı içine girileceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir