AnaSayfa / Genel / Kahve falında sarımsak ektiğini görmek

Kahve falında sarımsak ektiğini görmek

Kahve falında sarımsak ektiğini görmek toplumdan kendisini soyutlayarak yalnızlığa düşeceğine, iş hayatında ortaya koyacağı projeler sayesinde önünün açılacağına, hayırlı bir kısmetle yollarını birleştireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından bir nebze olsun uzaklaşacağına, büyük bir tatsızlık yaşanacağına, sevilen bazı kişilerden ihanet görüleceğine, bu yüzden çok zor zamanlar geçirileceğine ancak sonra bu durumdan kurtulacağına, işlerinin çok iyi bir kişi ile tanışması sayesinde mutlu bir şekilde devam edeceğine, ibadetlerini her zaman vaktinde yerine getireceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını bu sayede atlatacağına, çok hayırlı bir işe girip kazandığı başarılar sayesinde çok büyük terfi edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sarımsak ektiğini gördüyseniz:

  • Saldırgan olabilirsiniz.

Kahve falında sarımsak ektiğini görmek malında azalmaya, büyük başarılar kazanacağı ve kendisini çok rahat ve mutlu hissedeceği bir döneme gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ekilmiş yeşil soğan görmek işlerinin başarılı olacağına, tabir yerindeyse bir lokma kuru ekmeğe muhtaç olacağına inanılır.

Kahve falında fasulye ektiğini görmek el attığı birçok işte zarar edeceğine, çok kazançlı olarak girdiği işlerden büyük zararlara uğrayarak çıkacağına, iş hayatında çok büyük kazançlar elde edileceğine, aile hayatında büyük mutluluklar yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tarlaya tohum ekildiğini görmek inancından ve ibadetinden vazgeçmeyeceğine ve ahiret hayatı için de güzel işler yapacağına, hayırlı bir kısmetle çıkılacak yolda yeni bir hayata merhaba denileceğine, bu hayata uyum sağlandıktan sonra her konuda çok iyi noktalara gelineceğine, sağlık sorunlarının kısa zaman içinde şifa bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında nane ektiğini görmek sevdiği kişiler ile çok büyük tartışmalar yaşayacağına, umutsuzluğa ve geçim sıkıntısına düşmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında yeşil soğan ektiğini görmek sürekli herhangi bir kazanç getirmeyecek işler ile uğraşacağına, çok büyük ve hayırlı rızklar elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında patlıcan ektiğini görmek atılacak adımlar sayesinde işlerin kısa süre içinde daha da büyüyeceğine, sıkıntı getirecek bazı olaylar yaşanacağına, bir sebeple hem kendi hem aile bireylerinin kaynaklarını kullanarak işin içinden çıkmaya çalışacağına, ancak bir türlü başaramayacağına ve istemeden de olsa işle ilgili geri dönüşü olmayan bir karar vereceğine delalet eder.

Kahve falında ekin ektiğini görmek yaşayacağı güzel günlerin de çoğalacağına, mesai saatlerinin de uzun olacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir