AnaSayfa / Genel / Kahve falında nane ektiğini görmek

Kahve falında nane ektiğini görmek

Kahve falında nane ektiğini görmek girdiği bütün işlerde çok büyük kazanç elde edeceğine, kıran kırana bir mücadelenin ardından rakiplerin çok zarar edeceğine ve kısa süre içinde pek beklenmeyen bir performans sergileneceğine, bu performans sayesinde de iş konusunda teklif alınacağına, işlerini ve yaşamını bu kararlar doğrultusunda sürdüreceğine ve sorunlarından çok yakın zaman içinde herhangi bir sıkıntı çekmeyeceğine, sıkıntı verici olayları ortadan kaldıracağına, çok daha iyi ve daha başarılı bir döneme gireceğine, çalışmalarının kısa süreli de olsa sekteye uğrayacağına, çok büyük atılımlar için yapılacak çalışmalarda önce kendisinden başlayacağına, çok büyük ve zor olayları sonlandıracağına, kazancın, mutluluğun ve sağlığın daim olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında nane ektiğini gördüyseniz:

  • Hemen hemen her alanda aldatılmaya açıksınız.

Kahve falında nane ektiğini görmek yardım istenen bir kişiden bir türlü cevap alınamayacağına, hayal edilen şeylerden günden güne daha fazla uzaklaşılacağına delalettir.

Kahve falında nane limon kaynatmak ortak olarak gireceği bir işte ihanete uğrayacağına ve zarar üstüne zarar edeceğine, büyük kazanç getirecek bir konu hakkında bir proje gerçekleştirilip vereceği sonuçların beklenmeye başlanacağına rivayet eder.

Kahve falında nane vermek yaşadığı sıkıntılardan ve sorunlardan yakın bir zamanda kurtulacağına, iş alanında atılım yapmakta gözü pek davranılacağına rivayet eder.

Kahve falında nane şekeri görmek kendisinin başarılarını duymuş olan bir kişi sayesinde çok büyük paralar kazanacağına, sağlık problemleri nedeniyle zor günler geçireceğine yorulur.

Kahve falında nane kokusu almak sorunların, sıkıntıların ve engellerin yaşanacağına, mesleğindeki engellerin ortadan kalkacağına, yollarının açılacağına, beklentilerinin, amaçlarının, hedeflerinin ve hayallerinin de gerçekleşeceğine delalettir.

Kahve falında yeşil taze nane görmek kendisine hayır, bolluk, bereket ve zenginlik getirecek girişimlerde bulunacağına, bunun için sermaye bulmakta zorlanmayacağına, çeşitli fırsatlar elde edeceğine, işlerin aksayacağına, yani kısa süreli de olsa kötü durumlarla karşılaşılacağına, ancak daha sonra verilecek kararlar sayesinde sıkıntıların ve sorunların geçeceğine işaret eder.

Kahve falında nane kurutmak sorunlarının sona ereceğine, gerçekleştireceği büyük çapta bir çalışma ile çok sevineceğine yorulur.

Kahve falında naneli lokum yemek kaldığı yerden devam edebilmesi için bazı yasal izinler almak zorunda kalacağına, bunun için çok uğraşacağına fakat yine de bir yol kat edemeyeceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, hayırlı kişiler ile büyük bir ortaklık kuracağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir