AnaSayfa / Genel / Kahve falında patlıcan ektiğini görmek

Kahve falında patlıcan ektiğini görmek

Kahve falında patlıcan ektiğini görmek yaşama dört elle sarılacağına ve gelecek ile ilgili beklentiler içine gireceğine, azı dişlerini çektirmek aile içi çözüme kavuşmayan meselelerde rahatlama yaşanacağına, bununla yüceleceğine, çok büyük başarılar kazanacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, daha farklı işlerle de uğraşılmaya başlanacağına, başının belaya girmeyeceğine, girilecek olan işlerde çok saygın kişiler ile çalışılacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, herkesin sevdiği, saydığı ve tanıdığı biri olacağına alamet eder.

Kahve falında patlıcan ektiğini gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki bazı kişiler uzun zamandır süregelen bazı konulara farklı şekilde yaklaşmanız, farklı şeyler denemeniz veya farklı yoldan ilerlemeniz konusunda ısrarcı olabilirler.

Kahve falında ekilmiş patlıcan görmek onun iyiliği ve güzel huyları karşısında kendisine adeta sırılsıklam âşık olacağına, çok büyük üzüntüler yaşadığı ve kendisini bu yüzden çok yıprattığı için uzun bir süre boyunca ertelemek zorunda kaldığı şeyleri gerçeğe çevireceğine, seven, mutlu ve huzurlu biri olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında patlıcan ektiğini görmek insanlara karşı güvenini kaybetmesine ve kendisini onlara kapatmasına neden olacağına, işlerine verimin hâkim olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ekilecek tarla görmek hayırla açılan yolların kısa zamanda kapanacağına, özellikle iş sahibi kimselerin çalışanlarına karşı tutumlarının örnek teşkil edecek seviyede olacağına yorulur.

Kahve falında ek iş yapmak olumsuz şekilde etkilendiği olayları unutmaya başlayacağına, psikolojik olarak düzeleceğine, yanlışlara düşeceğine tabir olunur.

Kahve falında ekstazi görmek maddi ve manevi zarara uğranacağına, işlerin büyük bir açmaza gireceğine, kazancını büyük miktarda arttıracağına, zor günlerin sona ereceğine işarettir.

Kahve falında buğday ekildiğini görmek büyük bir ferahlık yaşanacağına, uzun zamandan beri çekilen zorluğun kısa bir süreliğine de olsa biteceğine, büyük maddi zararlara uğrayacağına tabir olunur.

Kahve falında sebze ektiğini görmek hem kendisi hem aile bireyleri için büyük bir başarı elde edeceğine, önemli bir makama terfi alacağına, haklılığının anlaşılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ceviz ektiğini görmek eşi ile dargın olmanın üzüntüsü ile falı kapatan kişinin kendisini başka işlere vereceğine ancak hiçbir şekilde verimli olamayacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve işlerini toparlamak için sürekli çaba göstereceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir