AnaSayfa / Genel / Kahve falında ekilmiş yeşil soğan görmek

Kahve falında ekilmiş yeşil soğan görmek

Kahve falında ekilmiş yeşil soğan görmek eğitimle ilgili verilecek bir karar üzerine yurt dışına çıkılacağına,  yeni bir hayat kurulacağına, yeni bir sosyal çevreye girileceğine, kısa zaman içinde çok büyük kazançlar elde edileceğine, dertsiz ve tasasız bir döneme girileceğine, eğitim konusunda kötü bir haber alınacağına, bir sebeple dönünce hepsiyle ayrı ayrı hasret giderileceğine ve bir daha uzak kalmamak için elden ne geliyorsa yapılacağına, zahmet verecek bir durumun ortasında kalınacağına, dertlerine derman bulacağına, yaptığı çalışmalar ile beklediği başarıları alamayacağına inanılır.

Kahve falında ekilmiş yeşil soğan gördüyseniz:

  • Bir yeteneğinizi veya hobinizi karlı bir yola sokabilirsiniz.

Kahve falında ekilmiş yeşil soğan görmek kendisini bu doğrultuda eğiteceğine bu sayede de sevdiği bir işle uğraşarak para kazanmanın avantajlarını yaşayacağına, yaptığı işlerde yola çıkarken ister istemez iki defa düşüneceğine işarettir.

Kahve falında yeşil soğan ektiğini görmek dünyanın kendisine galip gelmesine, gücünün ve şansının yaver gideceğine delalet eder.

Kahve falında ekilmiş soğan görmek bir sebeple kanlı bıçaklı olacaklarına, olayın iş hayatını kötü bir şekilde etkilemesinden ötürü çok büyük maddi zarara uğranacağına ve aile hayatında gün geçtikçe daha sıkıntılı günler geçirileceğine, her zaman doğru olanın peşinden gidileceğine alamet eder.

Kahve falında soğan ektiğini görmek yaşam telaşı ve para kazanma zorunluluğu nedeniyle gözünün de başka kimseleri görmeyeceğine, kısmetinin açık olacağına işaret eder.

Kahve falında ekilmiş yeşil tarla görmek verimliliğinin artacağına, kısa süre içinde hiç tahmin edemeyeceği kadar büyük bir mevkiye terfi edileceğine tabir olunur.

Kahve falında yeşil soğan yemek üzüntülerin ferahlığa, karanlıkların aydınlığa ve sıkıntıların umuda dönüşeceğine, hayatın baştan sona güzel bir hal alacağına, girişimde bulunduğu işlerden zaferlerle çıkacağına rivayet eder.

Kahve falında yeşil soğan yolmak problemsiz ve mutlu bir hayat süreceğine, hiç beklemediği bir anda çok büyük miktarda bir paranın eline geçeceğine yorulur.

Kahve falında yeşil soğan aldığını görmek mutluluktan ayakların yerden kesileceğine, sorunlarından, sıkıntılarından, kararsızlığından, karamsarlığından ve umutsuzluğundan da kurtulacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir