AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil soğan ektiğini görmek

Kahve falında yeşil soğan ektiğini görmek

Kahve falında yeşil soğan ektiğini görmek büyük bir proje gerçekleştirileceğine, çok büyük işlere adın yazdıracağına, çok büyük bir baskı altına gireceğine, üzüleceğine ve yıkılacağına, bütçesinin genişleyeceğine, duygularının karşılıklı olacağına, bolluk, bereket ve rahat içinde yaşayacağına, bazı sıkıntılar içerisine gireceğine işarettir.

Kahve falında yeşil soğan ektiğini gördüyseniz:

  • Pişman olabileceğiniz bazı kararlar almanız olasıdır.

Kahve falında ekilmiş yeşil soğan görmek bazı durumlarda da ağırdan alması nedeniyle önemli fırsatları kaçıracağına, hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına işarettir.

Kahve falında yeşil soğan ektiğini görmek ayrıca çok kötü olaylar yaşanacağına, hayatının afiyet içinde geçeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ekilmiş soğan görmek kazancın yapılacak tercihler sayesinde iki katına çıkacağına, kurulmuş bir ortaklığın dedikoducu ve ara bozucu bir kadın yüzünden bozulacağına, maddi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında soğan ektiğini görmek çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, büyük başarıların göğüsleneceğine delalettir.

Kahve falında ekilmiş yeşil tarla görmek nasibin de kısmetlerin de artacağına, tebrik edileceğine delalettir.

Kahve falında yeşil soğan toplamak Allah’ın lütuflarını bulacağına, bolluk ve bereket göreceğine, edilen duaların yakın zaman içinde kabul olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yeşil soğan yıkamak büyük, güzel ve önemli işler yapacağına, gamdan, kederden, üzüntüden ve gözyaşından uzak duracağına işaret eder.

Kahve falında yeşil taze soğan görmek ortak olunan kişiden ihanet görüleceğine, aile bireylerinden birinin sıkıntısı ile uğraşılacağına, varını yoğunu kaybedeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir