AnaSayfa / Genel / Kahve falında sarılarak vedalaşmak

Kahve falında sarılarak vedalaşmak

Kahve falında sarılarak vedalaşmak ancak üzüntülerin yakın bir zamanda sona ereceğine, fal sahibinin istediği gibi bir işe kavuşacağına, eşi ile arasında tatsız münakaşalar geçeceğine, dönüşte iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük projeler ve çalışmalar gerçekleştirileceğine, hayırlı bir terfi alınacağına, zaman zaman kişiyi ezeceğine, hayırlı haberler alarak çok kısa zamanda rahata erileceğine, bir sebeple çok kötü olaylar yaşayacağına, kısa süreli olarak başlayan sorunların daha da uzamasına sebep olacağına ve beraberinde çok kötü günler getireceğine yorulur.

Kahve falında sarılarak vedalaşmak gördüyseniz:

  • Yaratıcı fikirlerinizi paylaşmanız başarıya giden yolda atılmış önemli bir adım olabilir.

Kahve falında sarılarak vedalaşmak hayırlı adımlar atılacağına, mutluluk ve başarı için ne kadar amacı varsa onu gerçekleştireceğine, hem eğitim, hem iş hem de özel hayatında herkesten çok ileride olacağına inanılır.

Kahve falında sarılıp vedalaşmak pişmanlık duyulan hataların düzeltileceğine ve sıkıntıların son bulacağına, büyük bir boşluğa düşeceğine inanılır.

Kahve falında biriyle vedalaşmak borçlarından ve hastalıklardan kurtulacağına, dertlerinin biteceğine delalet eder.

Kahve falında aileden vedalasmak yaptığı işin eskisinden de çok ilgi göreceğine, müşterilerinin sıraya girecek kadar çoğalacağına, ailesi içinde yaşanan tartışmaların ve kavgaların sona ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ölen biriyle vedalaşmak gereksiz ve fazladan harcama yapılaması nedeni ile yokluk çekileceğine bu sebeple de faturaların birikmesine ve ödenemez olacağına, elindeki parasını yanlış yatırımlarda çarçur edeceğine tabir olunur.

Kahve falında askerle vedalaşmak çalışma hayatının aksiliklerle dolu olacağına, eğitim ve sağlık konularında büyük bir karar verileceğine, bu kararlara uyulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölmüş biriyle vedalaşmak işlerinin çok iyi olacağına ve büyük kazanç elde edeceğine, ilerleyen zamanlarda büyük bir zenginliğe kavuşacağına delalettir.

Kahve falında veda hutbesi görmek ailesinin rızkını sağlayamaz hale geleceğine, sağlığa önem verilmemesi, dinlenilmemesi ve beslenmenin geri plana atılması yüzünden hasta olunacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir