AnaSayfa / Genel / Kahve falında biriyle vedalaşmak

Kahve falında biriyle vedalaşmak

Kahve falında biriyle vedalaşmak her anlamda mutlu ve huzurlu yaşayacağına, epey bir zaman sonra çok etkili olmayan bir yol bulacağına yaşanacak daha büyük sıkıntıları geciktireceğine, moralinin yükseleceğine, hayatına daimi olan kazancın, başarının ve mutluluğun geleceğine, yaşanan son durumlardan ötürü çok zarar edileceğine, iş hayatının tekrar toparlanmasının çok zor olacağına, kazancın katlanacağına, müşterinin çoğalacağına ve fal sahibinin yüzünün güleceğine, yakın bir zaman içinde çok büyük başarılar kazanacağına, üzerine titrediği bir kişi ile hayırlı bir birliktelik yaşayacağına, daha sonra bu kişi ile dünyaevine gireceğine, uzun yıllardan beri çok uzak bir yerde oturan ve bir türlü biraraya gelme şansı bulamadığı akrabaları ile yakın bir zaman içinde bulaşacağına inanılır.

Kahve falında biriyle vedalaşmak gördüyseniz:

  • Yalnız size yakınlaşmak isteyen birisinin rahatsız edici davranışlarına katlanmak zorunda kalacaksınız.

Kahve falında komşularla vedalaşmak yollarının aksiliklerle kapanmayacağına, fal sahibinin bu sayede ağız tadı içinde bir hayat geçireceğine inanılır.

Kahve falında annesiyle vedalaşmak maddi olarak çok rahat olunacağına, sorunların son bulacağına, yaşanan sıkıntıların sona ereceğine, kısa süre içinde büyük bir aşka yelken açılacağına delalet eder.

Kahve falında eşle vedalaşmak alınan bir haber üzerine bir yolculuğa çıkılacağına ve bu yolculuktan ötürü aile içinde tartışmaların başgöstereceğine, yeni bir birlikteliğe yelken açılacağına delalettir.

Kahve falında eski sevgiliyle vedalaşmak dertlerin biteceğine, sorunların aşılacağına, uzun zamandan beri destek verdiği insanların sırt çevireceğine, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sevgiliye veda etmek şansının açılacağına, kısmetlerinin artacağına, kişinin mutlu olmasını sağlayacak fırsatlar elde edeceğine, eğitimle ilgili olarak büyük adımlar atılacağına ve sorunlu işlerle uğraşan kişilere çok yardım edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında eski sevgiliye veda etmek yoluna çıkan engelleri herhangi bir yardım almadan aşacağına, sevdiği kişi ile hayatını birleştireceğine, huşu içinde devam edeceğine tabir olunur.

Kahve falında iş arkadaşlarıyla vedalaşmak evi kendisinin çekip çevireceğine, sağlığının yakın zaman içinde bağışıklığının düşmesi sonucu bozulacağına ve yakınındaki bir kişiden ihanet göreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ölen biriyle vedalaşmak işle ilgili olarak zaman zaman sıkıntı çekse de bunları yakında atlatacağına, yakın zamanda ev ya da araba alacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir