AnaSayfa / Genel / Kahve falında sarılıp vedalaşmak

Kahve falında sarılıp vedalaşmak

Kahve falında sarılıp vedalaşmak zaman içinde işlerinin daha da büyük kazanç sağlayacağına, kolay kolay yıkılmayacak sağlam temeller üzerine inşa ettiği hayatıyla herkesi kıskandıracağına, sağlığının yerinde olacağına, kazancın sürekli artacağına, iş alanında kendi uzmanlığını öne çıkararak markalaşmış bir isim haline gelineceğine, yapılan işlerde çok büyük kazanç sağlanacağına, yakın bir zaman içinde tanışılacak bir kişi ile dünyaevine girileceğine, bulacağı pratik çözümler ile sorunlarını ortadan kaldıracağına işaret etmektedir.

Kahve falında sarılıp vedalaşmak gördüyseniz:

  • Uzaklaşılması veya bırakılması gereken ne varsa kayıp yaşanmadan veya zarar görülmeden harekete geçmeniz gerekebilir.

Kahve falında sarılıp vedalaşmak belki özel hayatında sıkıntılar yaşayacağına, kısmetsizlik yaşanmayacağına, zengin olunmasa da kimseye el açmadan, güçten düşmeden, sağlıklı bir hayat sürdürüleceğine inanılır.

Kahve falında sarılarak vedalaşmak bazı sebeplerden ötürü mutsuz olan bir kişinin yüzünün güldürüleceğine, işlerindeki verimin, bereketin ve karın artacağına delalet eder.

Kahve falında komşuyla vedalaşmak uzun zamandan beri yaşadığı sıkıntılarından ve insanlar ile olan sorunlarından kurtulacağına, zor günler geçireceğine, güvendiği, sevdiği ve inandığı kişilerle karşı karşıya kalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında anneye veda etmek malını ve parasını sağlama alacağına, psikolojik olarak düzeleceğine alamet eder.

Kahve falında herkesle vedalaşmak ortaya çok başarılı ve uzun yıllar boyunca unutulamayacak projeler konulacağına, geçim kaygısı ve sıkıntısı yaşamayacağına delalettir.

Kahve falında ölmüş babayla vedalaşmak sorunlarını çözeceğine, rahata kavuşacağına, üzerindeki kötü imajı sileceğine rivayet eder.

Kahve falında iş arkadaşlarıyla vedalaşmak sorunların günden güne artacağına, her kim görürse görsün dualarının karşılık bulacağına işarettir.

Kahve falında kardeşle vedalaşmak özel yaşamının, aile hayatının, sosyal ilişkilerinin de bu süreçte daha fazla yıpranacağına, telafisi olmayacak bir hata yapılabileceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir