AnaSayfa / Genel / Kahve falında padişah sarığı görmek

Kahve falında padişah sarığı görmek

Kahve falında padişah sarığı görmek ailesinin öğütlerini dinleyip, sözlerinden çıkmayacağına, parasal ve ruhsal açıdan büyük gelişmeler kaydedileceğine, huzurlu ve mutlu bir hayat sürüleceğine, bereket ve bolluk içinde geçecek bir döneme girileceğine, alınacak kararlar doğrultusunda büyük başarı sağlanacağına, işinin gücünün hep rast gideceğine, kendisini daha iyi bir çevreye sokacağına, eşinin ve çocuklarının kendisine saygı ve sevgi göstereceğine, kazancının ve rızkının da garanti olacağına, öz güveninin yerine geleceğine, işle ilgili olarak zaman zaman sıkıntı çekse de bunları yakında atlatacağına, beklenmedik bir anda bir dedikodunun muhatabı olunduğu ilan edileceğine, uzun zamandan beri beklenen bir haber geleceğine delalet eder.

Kahve falında padişah sarığı gördüyseniz:

  • Daha keyifli konulara vakit ayırmadan önce parasal konulara çeki düzen vermeniz gerekiyor olabilir.

Kahve falında padişah sarığı görmek herkes tarafından sevilen bir kişi olunacağına, iş hayatı ile ilgili doğru ve hayırlı kararların alınacağına, kötü düşünceli insanların hayattan uzaklaştırılacağına, kötü günlerin biteceğine, ortak olarak gireceği bir işte hiç beklemediği kadar büyük kazançlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında cübbe ve sarık giymek hayatında sürpriz gelişmeler meydana geleceğine, mülk sahibi olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında imam sarığı takmak yaptığı işlerde çok büyük kazanca sahip olacağına, çok büyük mutluluklar tadacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sarık cübbe görmek hastalığının düzeleceğine, en kısa zamanda ayağa kalkacağına, özellikle hastane, okul gibi hayratlar yaptırılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yeşil beyaz sarık görmek işlerinin sürekli aksi bir şekilde ilerleyeceğine, etrafındaki kişilerden büyük bir ihanet göreceğine ve bu ihanet yüzünden çok sevdiği kişilerden uzak durma kararı alacağına, çok hayırlı gelişmeler ile karşılaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında siyah sarık sarmak iş sıkıntısı olmadan, maddi zorluklar çekmeden, Allah’tan dilediği ne varsa elde ederek iyi bir hayat süreceğine, bir süre işten ve hayattan elini eteğini çekeceğine ve kendisi ile baş başa kalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sakallı sarıklı dede görmek zararlarının yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, derdini tam olarak açamadığı için doğru şekilde destek de bulamayacağına işaret eder.

Kahve falında başında sarık görmek parasal krizler yaşanacağına, ağız tadının kaçacağına, amaçlarını gerçekleştiremeyeceğine, yakın çevresine fikir danışacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir