AnaSayfa / Genel / Kahve falında sarıklı hoca görmek

Kahve falında sarıklı hoca görmek

Kahve falında sarıklı hoca görmek zorlukların ve problemlerin atlatılacağına, eski hayatının neredeyse tam tersi bir hayat seçeceğine, kariyerinin yükseleceğine ve kişinin emrinde pek çok kişinin olacağına, sıkıntılarına ve sorunlarına bu sayede çok büyük çareler bulan fal sahibinin, iş hayatında düştüğü zor durumlardan kurtulacağına, derdin ve sıkıntının biteceğine, iş dünyasında rakiplerini zekâsı ve yeteneği ile egale etmesi sayesinde önünün açılacağına, kişinin mesleki başarısını artırmak için var olan yeteneklerini ortaya koyabileceği fırsatları çok iyi değerlendireceğine ve tüm engellerin aşılacağına, başarı ve zafer kazanacağına alamet eder.

Kahve falında sarıklı hoca gördüyseniz:

  • Yardımsever doğanız karşınızdaki kişilerde karşılığını verme duygusu oluşturabilir.

Kahve falında sarıklı hoca görmek sorunlarının ve sıkıntılarının yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, işlerinin yoluna gireceğine, uzunca bir süre bu durumun etkisi altında kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yeşil sarıklı hoca görmek sorunlardan ve sıkıntılardan uzak bir yaşam elde edeceğine, hayallerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine işaret eder.

Kahve falında mavi sarık görmek yaşadığı sıkıntılı durumların son bulacağına, maddi ve manevi olarak rahata erileceğine işaret eder.

Kahve falında siyah sarık görmek maddi anlamda büyük kayıplar verileceğine, sorunların yeni sorunlar doğuracağına, çarelere ve çözümlere ulaşacağına, şifa bulacağına, ruhen ve bedenen yenileneceğine işaret etmektedir.

Kahve falında beyaz sarık takmak muradın gerçekleşeceğine, uzun bir seyahate çıkılacağına, herhangi bir sorun yaşamayacağına delalettir.

Kahve falında mevlanaunın sarığını görmek hayatın çok daha kolay ve güzel hale geleceğine, çok sevineceğine ve heyecanlanacağına tabir olunur.

Kahve falında yeşil sarık görmek kabullenemeyeceği durumlara düşeceğine, borçlanacağına, gözünü diktiği her işi layığıyla ve bileğinin gücüyle yerine getirmeyi bileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında imam sarığı takmak çok iyi ve hayırlı adımlar atacağına, çok üst mevkilere geleceğine, elini attığı her işi yerine getireceğine, güç ve kudret sahibi kimse haline geleceğine ve işinde göstereceği başarı sayesinde büyük bir itibar sahibi olacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir