AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil sarık görmek

Kahve falında yeşil sarık görmek

Kahve falında yeşil sarık görmek yoksulların ve yetimlerin haklarını gözeteceğine, neşesini, huzurunu ve mutluluğunu kaybedeceğine, mertebe, şöhret ve itibar kazanacağına, dolandırılacağına, gönül ilişkilerinizde mutluluğa ereceğinize , bir sebeple ister istemez büyük üzüntü duyacağına, kendisine yardın etmedikleri için en yakın arkadaşlarına bile küseceğine, gelir kaynaklarının yok olacağına, sonra da kaybettikleri karşısında yaptığı hatanın büyüklüğünün ve ciddiyetinin farkına vararak çok üzüleceğine işaret eder.

Kahve falında yeşil sarık gördüyseniz:

  • Kendinize işlerinizi keyifle yapmanızı sağlayacak konforlu alanlar yaratabilirsiniz.

Kahve falında yeşil sarıklı adamlar görmek hikmet sahibi olacağına, kendini beğenmiş tavırlar nedeniyle iş yerinde kimse tarafından sevilmeyen kişinin bir süre sonra işinden atılması ya da ihtar almasıyla moralsiz bir hale geleceğine işaret eder.

Kahve falında yeşil beyaz sarık görmek uzun zamandan beri bozuk olan sağlığının yerine geleceğine, malvarlığının artacağına, uykusunda ne kadar bel ağrısı çekerse o kadar rahatlayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yeşil sarıklı adam görmek yapılan bir hatanın iş konusunda tecrübeli bir kişinin vereceği fikir sayesinde düzeltileceğine, hayırlı günlerin geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yeşil sarıklı insanlar görmek çok büyük maddi ve manevi zararlara uğranacağına, kısa süreli olarak başlayan sorunların daha da uzamasına sebep olacağına ve beraberinde çok kötü günler getireceğine, maddi olarak büyük bir zarara uğranacağına, talihsiz bir durumla karşı karşıya kalınacağına, uzun bir süre boyunca tartışmalar yaşanacağına, iş dünyasındaki yerin kaybedileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yeşil sarık görmek borçların biteceğine, zor durumda kalınan bir dönemin bu sayede son bulacağına rivayet eder.

Kahve falında yeşil sarık giymek zorlukların çözüme kavuşacağına, iş hayatında bir dedikoduya malzeme olacağına, problemlerle dolu ve maddi açıdan zarar getirecek bir çalışmanın içine girileceğine işaret eder.

Kahve falında yeşil sarıklı dede görmek çok daha büyük bir atılım yapılması amacı ile çok daha fazla ve daha verimli çalışmalara girileceğine, hayatı boyunca hep başarılı olacağına, zorluklar karşısında başını her daim dik tutmayı bileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yeşil sarıklı hoca görmek hayatına huzurun ve mutluluğun daim olacağına, üzüntülü günlerin  sona ereceğine, sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine, evlat sahibi olunacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir