AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil sarıklı hoca görmek

Kahve falında yeşil sarıklı hoca görmek

Kahve falında yeşil sarıklı hoca görmek kötülerin ve düşmanların yenilgiye uğratılacağına, asla harama ve günaha yakın durulmayacağına, elini attığı ve niyet ettiği her işi de başarıyla tamamlayacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalara imza atacağına, her zaman geçimini sağlamanın bir yolunu bulacağına, yakın bir arkadaşla büyük bir proje gerçekleştirileceğine, irfan konularında sürekli olarak kendini geliştirmeye çalışacağına, ruhunun ve bedeninin şifa bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yeşil sarıklı hoca gördüyseniz:

  • Parasal konularda ise, dikkatli hareket etmeniz gerekiyor.

Kahve falında yeşil sarıklı hoca görmek sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde herhangi üzüntü çekmeden kurulacağına, çok hayırlı olaylar ile karşılaşacağına işaret eder.

Kahve falında sarıklı hoca görmek epey tartışma yaşandıktan sonra fal sahibi lehine bir karar çıkacağına ve davanın temyize kadar gideceğine, aile büyüklerinden biri sayesinde başın belaya girmekten kurtulacağına, eldeki imkanlardan ötürü sürekli Allah’a şükür edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yeşil sarık giymek hayatındaki kasırgaların ve fırtınaların dineceğine, sıkıntıların bu sayede aşılacağına, dertlerin biteceğine delalet eder.

Kahve falında yeşil sarıklı dede görmek elinde bulunan imkânları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine ve uzun bir ömre sahip olacağına, ancak bu durumlardan en az zarar ve sorun ile kurtulmak için çok akıllıca ve çok dikkatli adımlar atması gerektiğine, bu şekilde davranıp sükûnetini korursa eğer herşeyin yoluna gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yeşil sarıklı adamlar görmek mutluluk bulacağına, çok büyük atlımlar gerçekleştirdiğine, çok uzun bir zamandan yapmak istediği şeyleri yakın bir zaman içinde teker teker gerçekleştireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yeşil sarıklı insan görmek yaşamında aksiliklerden, hastalıklardan ve kazalardan uzak, sevdikleri ile mutlu bir geleceğe sahip olacağına, hayatın mutluluk içinde geçeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yeşil sarıklı insanlar görmek hayırlı ve kısmetler ve rızklar elde edileceğine, zarara giren bir işte çok büyük bir kara girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yeşil sarıklı adam görmek kendini bilerek, her zaman incelikli davranışlar sergileyeceğine, değerlerine sahip çıkarak yaşayacağına, eksik bulduğu yönlerini geliştireceğine, dar gelirli olanların rahatlayacaklarına ve ellerine geçecek paranın bereketli olacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir