AnaSayfa / Genel / Kahve falında sarıkla namaz kılmak

Kahve falında sarıkla namaz kılmak

Kahve falında sarıkla namaz kılmak işinin ehli olacağına, rakiplerini yeneceğine, dertlerin ardı ardına ortaya çıkacağına, bereketin geleceğine, iş hayatı ile ilgili çalışmalara hız vereceğine, uzun zaman önce yapılmış olan bir ortaklığın büyük sorunlar yaratacağına, çevresinde olan bitene karşı daha bir dikkatli olacağına, sorumluluk alacağına, insanlık görevlerine daha fazla eğileceğine, yaşamının yoluna gireceğine, tahmin edilenden daha fazla kar getireceğine ve hedeflerin karşılık bulacağına işarettir.

Kahve falında sarıkla namaz kılmak gördüyseniz:

  • Yakın çevrenizdeki bir sağlık sorunu ile ciddi biçimde ilgilenmeniz gerekebilir.

Kahve falında sarıkla namaz kılmak maddi açıdan büyük atılımlar yapacağına, işlerinin kısa süre içinde büyük kar getireceğine, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine, rahat bir işe girişle birlikte evlilik konusunda bir karar vereceğine, yurtdışından gelen bir destek sayesinde istenen amaçlara ulaşılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yeşil sarık giymek şimdiye kadar yaptıkları için çok üzgün ve pişman olduğunu söyleyeceğine, pürüzlü durumları halletmek için aile üyelerini ikna etmek isteyeceğine rivayet eder.

Kahve falında mavi sarık görmek ilim irfan sahibi insanların fikirleri ve önerilerine kulak vereceğine, başarılarının devamı için kendisini sürekli yenileyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında siyah sarık sarmak ancak daha sonra bazı sorunlar yaşayacağına, ah ve beddua almamak için özen göstereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yeşil sarıklı hoca görmek rızkındaki artış sayesinde hem evini daha iyi geçindireceğine, hem de yeni mülkler satın alacağına, çok iyi yerlere geleceğine işarettir.

Kahve falında sarıklı adamlar görmek çok üzüntü duyulacağına, atacağı bazı adımlardan ötürü pişmanlık duyabileceğine, kararsız kaldığı bir zamanda çok hatalı bir karar vererek kendisini zor duruma sokacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sakallı sarıklı dede görmek hayatına daha iyi çeki düzen vereceğine, mutlu ve huzurlu hissedeceğine inanılır.

Kahve falında beyaz sarık görmek borçlanacağına, hastalanacağına, yanlış kişilere denk geleceğine, çok güzel ve hayırlı adımlar atılacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir