AnaSayfa / Genel / Kahve falında sakallı sarıklı dede görmek

Kahve falında sakallı sarıklı dede görmek

Kahve falında sakallı sarıklı dede görmek sıkıntılarının büyük bölümünü çözeceğine, yakın bir zaman içinde çok sorun yaratan bir konuyu çözüme kavuşturacağına, aile bireylerinden birinin sıkıntısı ile uğraşılacağına, uğradığı haksızlığın düzeltileceğine, huzursuz olacağına, yoluna bir takım hayırsız ve kötü kişilerin çıkacağına, iş konusunda çok büyük hatalar yapılacağına, sağlık sorunlarının ortaya çıkacağına, uzun zamandan beri tanış olunan birinden darbe yeneceğine, sevdiği bazı kişiler ile çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, kendisine verilen fırsatları çok iyi bir şekilde kullanarak işlerinde daha büyük çalışmalar ortaya koyacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sakallı sarıklı dede gördüyseniz:

  • Mevcut durumunuzda daha esnek olmanızda fayda var.

Kahve falında sakallı sarıklı dede görmek tartışmalı bir işe girileceğine, sahip olmak istediği her şeye fazlasıyla sahip olacağına delalettir.

Kahve falında yeşil sarıklı dede görmek kötü günlerin arkada kalacağına, arif ve alim kimseler arasına gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sarıklı hoca görmek sağlık sorunlarının ortaya çıkacağına, uzun zamandan beri tanış olunan birinden darbe yeneceğine, gerçeklere yüz çevrileceğine delalettir.

Kahve falında beyaz sarıklı adam görmek fırsatların büyük kazançlar getirecek şekilde kullanılacağına, işle ilgili olarak çok kayıp verileceğine delalettir.

Kahve falında sarı sarık görmek eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde kullanacağına, imkânlarını kaybedeceğine tabir olunur.

Kahve falında yeşil beyaz sarık görmek sağlık sorunlarının biteceğine, kısmetin ve talihin açılacağına, işlerin iyiye gideceğine yorulmaktadır.

Kahve falında başında sarık görmek huzurlu ve refah içinde bir hayat sürüleceğine, dostlarını da iyi seçeceğine tabir olunur.

Kahve falında cübbeli sarıklı birini görmek sıkıntılı olarak başlayan çalışmaların yakın zaman içinde düzeleceğine ve yaşanan kırgınlıkların son bulacağına, dini açıdan da inancına uygun hareket edip, ahiret hayatına da hazırlık yapacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir