AnaSayfa / Genel / Kahve falında cübbe sarık görmek

Kahve falında cübbe sarık görmek

Kahve falında cübbe sarık görmek kendi mutluluğunu daim kılacak güçte olunacağına, çok büyük ve kaçınılmaz bazı sorunlar ile yüz yüze geleceğine, rahat edileceğine, hastalıklarından kurtulacağına, istenmeyen ve maddi manevi büyük zararlara yol açan bir işe kalkışacağına, hayallerinin ve hedeflerinin gerçekleşmesi dolayısıyla adağını gerçekleştireceğine, işlerin ve düzenin bozulacağına, elinde bulunan imkânlar ile çok sıkıntı yaşayacağına, bu yüzden çok zor günler geçireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında cübbe sarık gördüyseniz:

  • Girişimlerinizi, ertelemenizde fayda var.

Kahve falında cübbeli sarıklı görmek yaşadığı zorluğun biteceğine, dertlerinin şifasına, sorunlarının çarelerine, problemlerinin de çözümlerine ulaşacağına, uzun zamandan beri yaşadığı sıkıntılarından ve insanlar ile olan sorunlarından kurtulacağına yorulur.

Kahve falında cübbeli sarıklı birini görmek yeni bir ilişkiye başlanacağına, sıkıntı ve sorun yaratan bütün kişileri hayatından çıkaracağına alamet eder.

Kahve falında sarıklı cübbeli adamlar görmek korkularından, kötü duygularından arınacağına, kalabalık ve eğlenceli bir mekâna gireceğine delalettir.

Kahve falında cübbe sarık görmek bir sebeple doğru yoldan sapacağına, kaygılı bir ruh halinin sona ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında cübbe ve sarık giymek büyük bir proje için kurulacak bir ortaklık kurulacağına, hayallerinin yıkılacağı sözler işiteceğine tabir olunur.

Kahve falında sarık cübbe görmek imkânlarının kendisini rahat yaşatacak kadar geniş olacağına, çok zor zamanlar geçireceğine, ancak kendisine bu komployu kişileri bulup hâkim karşısına çıkaracağına işaret eder.

Kahve falında cübbe sarık giymek sorunlu bir ilişkinin sona erdirileceğine, kötü yönde hareket edeceğine işaret eder.

Kahve falında sarık cübbe giymek kendi başına bir hayat yaşamaya başlayacağına, borçların ödeneceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir