AnaSayfa / Genel / Kahve falında susam almak

Kahve falında susam almak

Kahve falında susam almak sıkıntılarını ve yaşadığı zor günleri geride bırakacağına, iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına ve bu yüzden neredeyse ortaklığın bozulma aşamasına geleceğine, şanslı günlerin kapıda olduğuna, evli ise çocuk sahibi olacağına, fakir fukaraya yardım edileceğine ve bu sayede bol bol hayır duası alınacağına, kazancını büyük miktarda arttıracağına, neşesinin ve huzurunun baki kalacağına, yapılan işlerin karşılığının alınabileceğine ve çok büyük bir bereket olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında susam almak gördüyseniz:

  • Karşılıklı alışverişler hayatınızı değiştirmenize yardım edebilir.

Kahve falında susamlı ekmek enerjisinin ve canlılığının bitmeyeceğine, bu sayede hep dinç ve genç kalacağına, sıkıntılarından kurtulacağına alamet eder.

Kahve falında susamış köpek görmek onların mutlu haberlerini alacağına, sorun yaratan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yeşil susam görmek hayat içinde yaşadığı kötü durumlardan uzaklaşacağına, nefsine yenileceğine tabir olunur.

Kahve falında susam ekmek sorunlarının çözüleceğine, sıkıntılarının biteceğine, borçlarının kapacağına, elde bulunan imkânların çok rahat bir şekilde kullanılacağına ve rahat edileceğine yorulur.

Kahve falında yüzde susam görmek çok büyük kazançlar elde edeceğine,  yapacağı her işte ve atacağı her adımda çok büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine ve çok sevilip sayılan bir kişi olacağına, kardeşlerle birlikte girilen bir işte hayırlı bir sonuca ulaşılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında susam görmek o kişiyle münakaşaya düşeceğine ve karşı karşıya kalacağı olaylar yaşayacağına, acılarını dindireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında susamlı simit görmek sevinç ve mutluluğa, eline geçen bazı işlerde zarar edeceğine, ortaya koyduğu projelerin kıskanan kişiler tarafından kötüleneceğine, bulunduğu bir ortamda istemediği bir tartışmaya gireceğine ve hayal ettiği şeylere çok emek verdiği halde bir türlü kavuşamayacağına inanılır.

Kahve falında susam satmak büyük bir gruba liderlik edileceğine, bazı çalışmaların büyük kazanç sağlayacağına, huzura erileceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir