AnaSayfa / Genel / Kahve falında susamış köpek görmek

Kahve falında susamış köpek görmek

Kahve falında susamış köpek görmek bir sebeple alınteri dökerek elde ettiği kazancı kaybedeceğine, aile hayatında büyük sorunlar yaşanacağına, uzun süre bu durumun devam edeceğine, sevdiği kişiler ile hayatında unutamayacağı şeyler yaşayacağına, rahatsızlık çekilen bir konu hakkında çok doğru bir karar verileceğine, hayalini kurduğu mevkiye ya da okula kavuşacağına, falı kapatan kişinin kendi işine sahip olacağına, rahatsızlık veren durumlarla muhatap olunacağına, birlikte çeşitli işlere girileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında susamış köpek gördüyseniz:

  • Kimse size kötü niyetle davranmıyor.

Kahve falında susamış köpek görmek sorunlarından ve sıkıntılarından kısa bir süre içinde ve herhangi bir zarar görmeden kurtulacağına, hayırlı kız evlatlara sahip olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında susam yağı görmek çok büyük paralar kazanılacağına, bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine, kendisini örnek alan bazı kişilerin daha fazla cesaretleneceğine ve daha iyi işler yapmaya çalışacağına tabir olunur.

Kahve falında susamlı çubuk yemek sakin bir şekilde ilerleyen bir projeye girip çok emek verdikten sonra hiç istemediği bir sıkıntı yaşayacağına, borçlarından, maddi yükümlülüklerin verdiği ağırlıktan, sıkıntılardan ve zorluklardan kurtulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında susam görmek eğleneceğine ve daima afiyette kalacağına, bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekeceği ve çok zor günler geçireceği bir döneme gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında susamlı ekmek yemek büyük bir ferahlık yaşanacağına, bunun da kendisine hem özgüven hem de bolluk ve bereket getireceğine inanılır.

Kahve falında susam almak zararlarının yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, kazancı arttırmak için bazı kararlar alınacağına, ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin sona ereceğine alamet eder.

Kahve falında susam ekmek kırılan kalplerin tamir edilemeyeceğine ve bu yüzden çok üzütü duyulacağına, canının kıymetini bileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında susam yemek ancak yakın bir kişiden kaynaklanacak olan bir sorunun daha büyük bir baş ağrısı yaratacağına ve hem maddi hem manevi olarak kişiye çok büyük darbe indireceğine, sorunlu bir işin tıkır tıkır işler hale getirileceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir