AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağacın üstüne çıkmak

Kahve falında ağacın üstüne çıkmak

Kahve falında ağacın üstüne çıkmak başına gelecek bir kötülüğü fark ederek, ona göre davranacağına, gözlerindeki yaşın kuruyacağına, yaşayacağı büyük bir sorun yüzünden kısa süreliğine ertelemek zorunda kalacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar edeceğine, eş dost ya da akrabalar sayesinde çok büyük kazanç elde edilecek çalışmalar gerçekleştirileceğine, iş hayatında düştüğü zor durumlardan kurtulacağına ve yaşanan kötü gidişe bu sayede dur diyeceğine, kimseye el açmak zorunda kalmayacağına, ancak kendisini daha sonra toparlayacağına yorulur.

Kahve falında ağacın üstüne çıkmak gördüyseniz:

  • Farklı düşünmeniz gerekiyor.

Kahve falında ağacın üstüne çıkmak böylece mesleğinde önemli aşamalar kaydedeceğine, evlatlarına da şefkatli bir tutum içinde olacağına işaret eder.

Kahve falında kadının üstüne çıkmak sıkıntılı ve sorunlu bir döneme girileceğine, eline geçen her işi hayırlı bir şekilde gerçekleştireceğine işarettir.

Kahve falında taşın üstüne çıkmak keyfinin yerine geleceğine, işlerinin açılacağına, yakın akrabalardan birinin eğitiminin üstleneceğine yorulur.

Kahve falında üstüne çıkmak zarar edilen konularda yapılacak hamleler sayesinde kara geçileceğine, arzularına, isteklerine ve hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine rivayet eder.

Kahve falında duvar üstüne çıkmak sevinçli ve hayırlı haberler alınacağına, istediğiniz gibi birisi ile tanışıp ilişkinizi evliliğe dönüştüreceğinize inanılır.

Kahve falında kabenin üstüne çıkmak işlerinin hiç olmadığı kadar iyi bir hal alacağına, eğer baba uzaktaysa ona kavuşulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında dolabın üstüne çıkmak refah düzeyinin düşmesine neden olacak yollara gireceğine ve bunun bedelini de fakirliğe ve yokluğa düşerek ödemek zorunda kalacağına, sermayesinin harcandığına değeceğine rivayet eder.

Kahve falında bulutların üstüne çıkmak iş hayatında yaşadığı bütün sorunları aşacağına, kişiye iş alanında da her zaman destek vereceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir