AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayakkabının içinde fare görmek

Kahve falında ayakkabının içinde fare görmek

Kahve falında ayakkabının içinde fare görmek bazı ortaklıklar gerçekleştireceğine, imkânlarının çoğalacağına, dertlerin sona ereceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, bazı zorluklara ve kötü kişilere denk geleceğine, kötü bir duruma düşüleceğine, yaşanan travmatik bir olaydan ötürü psikolojik sorunların başgöstereceğine, anne babanın birbirine düşeceğine ve tatsızlık yaşanacağına, sorunların ve sıkıntıların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, güzel haberlerin alınacağına, iş dünyasındaki yerin kaybedileceğine, ağızdan çıkan sözler yüzünden yakın akrabalarla dargınlık yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında ayakkabının içinde fare gördüyseniz:

  • Bilin ki, kabul edilmeye zorlanmadığınız taktirde geleneksel düşünceler daha olumlu sonuçlar verebilir.

Kahve falında ayakkabının içinde fare görmek verilen sözlerin uğranacak bir kriz nedeniyle tutulamayacağına, iş ve kazanç kaybına uğrayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ayakkabı içinde fare görmek kendisine hayır getirmeyecek kararlar alacağına, tüm aksiliklerin üst üste geleceğine, bir sebeple sevdiği kişilerden çok laf işiteceğine ve en sonunda başına gelecek çok kötü bir olay yüzünden bu kişilerle bütün irtibatını koparacağına delalet etmektedir.

Kahve falında un içinde fare görmek berekete ve bolluğa kavuşulacağına, bunun kendisi için büyük bir şans olacağına işarettir.

Kahve falında denizin içinde fare görmek ödeyemediği borçlarını ödeyeceğine, yaşadığı büyük üzüntülerden ferahlığa çıkacağına, gerçekleştiren çalışmaların yeterli verimi sağlayacağına, çok zor bir durumdan çıkıldığı için bir tatilin iyi gelebileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında evin içinde fareler görmek yakın zaman içinde huzurlu bir döneme girileceğine, maddi konuların çözüme kavuşacağına, kolaylıklara kavuşacağına, can bulacağına, yaşamının tazeleneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ekmeğin içinde fare pisliği görmek çok büyük sorunlardan ve sıkıntılardan herhangi bir darbe ve yara almadan kurtulacağına, çok rahat bir hayat süreceğine, sevdiği kişiler ile büyük mutluluklar yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında suyun içinde fare görmek vurdumduymaz bir kişi olduğu için büyük zarar vereceğine, yardım istenen bir kişiden bir türlü cevap alınamayacağına inanılır.

Kahve falında yemek içinde fare görmek yaşanan sıkıntıların kısa zamanda sona ereceğine, sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, bolluk ve bereket içinde bir döneme girileceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir