AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayakkabı içinde fare görmek

Kahve falında ayakkabı içinde fare görmek

Kahve falında ayakkabı içinde fare görmek aile bireyleri arasında zaman zaman başgösteren tartışmaların kısa süre içinde sona ereceğine, sorumlulukların yerine getirileceğine, kendisi için çok güzel gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşayacağına, iş konusunda temiz bir sayfa açılacağına, sabrederek hareket edilmesi halinde ilerleyen zamanlarda maddi olarak daha rahat olunabileceğine, rakiplerini ve düşmanlarını korkutup kaçıracağına, maddi ve manevi olarak çok zor günler geçireceğine, düşmanlarla beraber oturmaya tabir olunur.

Kahve falında ayakkabı içinde fare gördüyseniz:

  • Hemen paniğe kapılmayın.

Kahve falında ayakkabının içinde fare görmek büyük emelleri olsa da eline geçecek paraların ancak günü kurtaracak kadar az olacağına fakat rızkının da hiçbir zaman kesilmeyeceğine, kaçan fırsatların yeniden kazanılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ayakkabı içinde fare görmek ummadığı yerden rızka nail olmaya, bir sebeple çok büyük sorunlarla karşılaşacağına, bu sıkıntıların aile hayatına yansıması ile çok kötü olaylar yaşanacağına, aile içinde sürekli tartışmaların ve kavgaların baş göstereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ekmeğin içinde fare pisliği görmek darlık çektiği günlerini unutacağına, başarılı bir iş hayatına sahip olunacağına, kariyer planında büyük bir sıçrama yapılacağına, büyük kazançlar elde edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yemeğin içinde fare görmek hayır getirecek noktalara gelineceğine, güzel olaylarla karşılaşılacağına, bolluk ve bereket içinde geçeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında evin içinde kedi ve fare görmek bir sebeple aile huzurunun bozulacağına, birçok engelin aşılacağına delalet eder.

Kahve falında evin içinde fare görmek ticaret ehli kişi olacağına, insanlara iş öğreteceğine, böylece insanların kalbini kazanmayı ve dualarını almayı hak etmiş olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında suyun içinde fare görmek elinde bulunan imkânları kaybedeceğine, aile hayatına kötü bir leke sürülmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında un içinde fare görmek anne baba hayır duaları sayesinde sevilen bir kişi ile hayatın birleştirileceğine, zenginliğinin artacağına, yaşamının lüks ve konfor içinde geçeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir