AnaSayfa / Genel / Kahve falında suyun içinde fare görmek

Kahve falında suyun içinde fare görmek

Kahve falında suyun içinde fare görmek hiç beklemediği bir işle ilgili olarak bir teklifin gelmesi üzerine yeni bir adım atacağına, şansının ve kısmetinin açık olacağına, iyi ve olumlu olaylarla karşılaşacağına, kazancının sağlam ve sabit olacağına, bu düzenin bir gün değil, ömür boyu süreceğine, kısmetlerinin bol olacağına, aile bireylerinin de içinde olacağı ve büyük emek vereceği bir iş kurulacağına, kişinin başarılarının artacağına, şifaya kavuşacağına, deyim yerindeyse elinin iş ve ekmek tutacağına, başarısının önündeki engellerin kalkacağına, mutluluğunun da hayat boyunca süreceğine inanılır.

Kahve falında suyun içinde fare gördüyseniz:

  • Eşyalarınız hasar görebilir ya da ev aletleriniz bozulabilir.

Kahve falında su içinde fare görmek yapılan yardımların ardından bol hayır duası alınacağına, bir defa kesişen yollarının da bir daha asla ayrılmayacağına işaret eder.

Kahve falında suyun içinde fare görmek rahatlayacağına, ferahlayacağına, gönül hoşluğu içinde olacağına, sıkıntılarından kurtulması sayesinde rahat bir nefes alacağına ve kendini çok iyi hissedeceğine, aile hayatında çok kötü tartışmalar yaşayacağına yorulur.

Kahve falında evin içinde kedi ve fare görmek böylece aralarındaki buzların eriyeceğine, kötü duygu ve düşüncelere kapılmayacağına inanılır.

Kahve falında ayakkabı içinde fare görmek her şeyin iyiye doğru gideceğine, yeni gelir kaynakları keşfedeceğine tabir olunur.

Kahve falında yemeğin içinde fare görmek aile bireyleri arasında tartışmaların boy göstereceğine, kendisini çok rahatsız hissedeceğine, bu yüzden bu durum için çeşitli önlemler alacağına rivayet eder.

Kahve falında arabanın içinde fare görmek fal sahibinin emeklerinin karşılığında layık olduğu rızkı ve geliri elde edeceğine, fırsatları tam zamanında değerlendireceğine delalettir.

Kahve falında evin içinde fare öldürmek güzel işlere imza atacağına, ayrılıkların birleşmeyle noktalanacağına, iyi bir kişinin yardımıyla birçok konuda büyük işlere imza atılacağına, diğer kişilere yol gösterici olunacağına ve hayırlı bir işle ilgili destek verileceğine delalet eder.

Kahve falında tuvaletin içinde fare görmek huzurlu bir yaşama sahip olacağına, eşsiz fırsatlar elde edeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir