AnaSayfa / Genel / Kahve falında denizin içinde fare görmek

Kahve falında denizin içinde fare görmek

Kahve falında denizin içinde fare görmek sorunların ve kırgınlıkların son bulacağına, maddi olarak çok büyük kazançlar elde ederek çok iyi bir duruma geleceğine, cebinin para göreceğine, malının, parasının ve makamının artacağına, sonra kendi işini kuracağına, zahmete ve çileye düşeceğine, büyük bir üzüntü yaşayacağına, iş hayatında zorlu zamanlar geçireceğine, büyük bir parasızlık yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında denizin içinde fare gördüyseniz:

  • Kendi kararlarınızı kendiniz almalı, fikirlerinize veya kararlarınıza sahip çıkmalı ya da kendi yönünüzü kendiniz belirlemelisiniz.

Kahve falında denizin içinde fare görmek çarelere ve çözümlere kavuşacağına, arkadaşlarından ve dostlarından yana sıkıntı alacağına tabir olunur.

Kahve falında yatağın içinde fare görmek sevilen bir kişinin gelmesi ile uzun bir süreden beri sıkıntı veren bir durumun ortadan kalkacağına, seçeceği eşin ailesiyle de iyi geçineceğine işaret etmektedir.

Kahve falında arabanın içinde fare görmek kötü bir geçmişe sahip birinin yapmak istediği kötülüğün boşa çıkacağına ve mal varlığının yaşanacak kötü bir olaydan ötürü azalacağına ancak sıkıntıların sona ereceğine, çok büyük başarılar kazanacağına, çok büyük çalışmalar ortaya koyacağına ve maddi açıdan çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ev içinde fare görmek içinden çıkılamaz hallere düşeceğine, ne yapacağını bir türlü kestiremeyeceğine ve yaşayacağı kararsızlık nedeni ile çok yıpranıp mutsuz olacağına, huzurunun ve neşesinin bozulacağına ve de insanlardan darbe yiyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında unun içinde fare görmek çok rahat ve başarılı bir iş hayatına sahip olacağına, hem de ruhsal olarak yenilenmek için bulunduğu yerden uzaklaşacağına yorulur.

Kahve falında ayakkabının içinde fare görmek yaşanan kötü anıların silineceğine, uğranılan zararların telafi edileceğine, maddi olarak çok rahat edilecek bir çalışma ortaya konacağına, kurduğu bir ortaklık sayesinde daha iyi bir kazanca sahip olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında evin içinde fare görmek istediği ve gerçekleştirmek için zaman kolladığı şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine ve çok büyük mutluluk duyacağına, kazancının her geçen gün artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yemek içinde fare görmek kıdem atlayacağına, başarıya ve zafere giden yolların keşfedileceğine ve yeni kazanç kapılarına ulaşılacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir