AnaSayfa / Genel / Kahve falında ekmeğin içinde fare pisliği görmek

Kahve falında ekmeğin içinde fare pisliği görmek

Kahve falında ekmeğin içinde fare pisliği görmek her şeyin sarpa saracağına, bir aile büyüğü ile ilgili üzücü bir haber alınacağına, ekonomik olarak zarar getirecek bir işe girileceğine, bekar ise hayırlı biri ile tanışıp evleneceğine, evinde bereketin eksik olmayacağına, büyük başarılar elde edeceğine, iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, yakın bir zaman içinde yeni ve daha başarılı işlere gireceğine, girdiği bütün işlerde başarıya ulaşacağına, kendisini iyi hissetmesine vesile olacak çarelere ve çözümlere kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında ekmeğin içinde fare pisliği gördüyseniz:

  • Kendi işinizle ilgilenmelisiniz.

Kahve falında ekmeğin içinde fare pisliği görmek kazancın istenen seviyeye çıkartılacağına, bozulan bir arkadaşlığın tekrar kurulacağına ve sıkıntıların biteceğine, hastalanacağına, borçlanacağına ve zor zamanlar geçireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ekmeğin içinde fare görmek söz ve yetki sahibi olacağına, ağzı tadının, keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine inanılır.

Kahve falında ekmek içinde fare görmek ekmeğinin hiç kesilmeyeceğine ve hiçbir zaman işsizlik gibi kötü bir sorunu olmayacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından en kısa süre içerisinde kurtulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında fare pisliği yediğini görmek yaşanan üzüntülerin kısa sürede sona ereceğine, aile içindeki huzurun ve iyi geçiminin de bozulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında farenin pisliğini görmek iş konusunda zarar görülecek bir döneme girileceğine, işlerin kötü bir duruma geleceğine, rakiplerin başarı kazanacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının sona ereceğine tabir olunur.

Kahve falında evde fare pisliği görmek bir sebeple fal sahibinin neredeyse insanlara küseceğine, kendisinin sahip olacağı şans sayesinde başkalarının da kendisi sayesinde nasipleneceğine işaret eder.

Kahve falında fare pisliği yemek çocukları ve torunları ile makbul bir hayat süreceğine, istenilen bir birliktelikten sonra yapılacak mutlu bir evlilik yapacağına işarettir.

Kahve falında fare pisliği görmek cesaretinin yerine geleceğine, bunun da başarılarının kalıcı olmasına vesile olacağına, uzun zamandan beri almayı çok istediği bir şeyi yakın zamanda alacağına ve çok hayırlı ve faydalı bir işe girip çok güzel günler göreceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir