AnaSayfa / Genel / Kahve falında sarı ruj sürmek

Kahve falında sarı ruj sürmek

Kahve falında sarı ruj sürmek onu kendisinden daha çok seveceğine ve ona yaşlılığında adeta bir bebeğe bakar gibi bakacağına, maddi açıdan çok sıkıntı çekileceğine ve yakın bir arkadaşının ihanetine uğranacağına, rahat ve güzel günler geçireceğine ve bu durumun geçici değil, bir ömür olacağına, hayatının zaferlerle dolacağına, hayatı baştan aşağı olumlu bir şekilde etkileyecek fırsatların elde edileceğine, kötü günlerinin, çektiği yokluğun, çaresizliğinin ve yalnızlığının da sonunun geleceğine, belki ölümler görüleceğine, onları tebrik edeceğine işaret eder.

Kahve falında sarı ruj sürmek gördüyseniz:

  • Yavaş yavaş tekrar her konuda iyimser düşünmeye başlayabilirsiniz.

Kahve falında sarı ruj sürmek iş hayatında çok hayırlı ve kazançlı bir konuma geleceğine ve sıkıntı çektiği konularda çok doğru ve başarılı adımlar atacağına, kararmış düşüncelerinin aydınlanacağına yorulur.

Kahve falında dudağına ruj sürmek sermaye elde edeceğine, rızık bolluğu içinde olacağına, evi kendisinin çekip çevireceğine tabir olunur.

Kahve falında dudağına kırmızı ruj sürmek bir sebeple uzunca bir süre sorunlu zamanlar geçirileceğine, elde edilen nasibin artacağına tabir olunur.

Kahve falında dudağa ruj sürmek işlerin açılacağına, verilen vaatlerin yerine getirileceğine, kişinin huzurunun, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında dudaklarına ruj sürmek çok zor olayları çok kısa bir zamanda çözeceğine, ailesinden, evlatlarından ve çevresindeki kişilerden yana hayır bulacağına, gönlünce bir yaşam süreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında dudağa pembe ruj sürmek düşüncelerini uygulama, duygularını da ifade etme imkanı elde edeceğine, sevdiği kişiler ile mutlu bir hayata merhaba diyeceğine ve uzun yıllar boyunca sağlıklı ve mutlu bir şekilde yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında aynaya bakarak ruj sürmek istediği her şeyi kolayca alabileceğine, kişisel ihtiyaçlarını rahatlıkla giderebileceğine ve ailesini en iyi şekilde geçindirmeyi başaracağına, yapılan yardımların hayır duası olarak geri döneceğine işaret etmektedir.

Kahve falında dudağa kırmızı ruj sürmek zorlu yollardan geçerek çok başarılı bir kariyer ortaya koyacağına, sorunlarının yakın zaman içinde biteceğine, kısa sürecek bir işe gireceğine, ancak bu işin çok başarılı bulunması sayesinde işin uzayacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir