AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayakkabının eskimesini görmek

Kahve falında ayakkabının eskimesini görmek

Kahve falında ayakkabının eskimesini görmek kaygılı bir ruh halinin sona ereceğine, bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine ve ferahlığa çıkılacağına, dünya malına doymak bilmeyeceğine, hatalarını fark edeceğine ve onları tekrar etmemek için kesin bir karar alacağına, işinin gücünün rast gideceğine, karşısına çıkacak engellerin ve aksiliklerin ortadan kalkacağına, hayırlı ve güzel bir döneme girileceğine ve yapılan işlerde büyük bir üne kavuşulacağına, kendisini üzen konular yüzünden başının çok ağrıyacağına, hiç beklemediği bir anda aile hayatında deyim yerindeyse bir deprem olacağına ve karşılaşılan bu durum yüzünden aile bireylerinin birbirlerine düşeceğine, bazı sırların açığa çıkacağına, bir sebeple çok kötü durumlara düşeceğine tabir olunur.

Kahve falında ayakkabının eskimesini gördüyseniz:

  • Zor zamanlar geçiren kişilere yardımcı olmak için elinizden gelenden fazlasını yapmaya çalışmalısınız.

Kahve falında eski spor ayakkabı görmek zengin olmak için suç işlemekten de çekinmeyeceğine, bolluğun ve bereketin artacağına tabir olunur.

Kahve falında yeni ve eski ayakkabı görmek çok üzüntülü ve zor zamanlar geçireceğine, mali açıdan çok iyi gelecek ve yeni bir iş kurulmasını sağlayacak bir projeye girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında eski ayakkabıyı tamir etmek uzun zamandan beri askıda kalan bir işinin yardımsever, hakkaniyetli ve düzgün bir insandan çok büyük yardım göreceğine, bu sayede sorunlarından kısa bir zaman içinde hiç zahmet çekmeden kurtulacağına, yeni lezzetlerin tadına varacağına işaret eder.

Kahve falında eski bir ayakkabı görmek iş hayatında çok kazançlı bir işe girileceğine, kardeşler arasındaki tatsızlıkların tatlıya bağlanacağına, kazanç getirecek bir işte yüksek bir mevkiye ulaşılacağına ve sorunların sona ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ayakkabıyı eskimiş görmek yeni heyecanlar ve yeni gönül ilişkileri yaşayacağına, yapılacak çalışmalar ile maddi ve manevi olarak yardıma muhtaç insanlara yardımcı olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında eski erkek ayakkabısı görmek meslek hayatında ilerleme ve gelişme göstereceğine, dertlerden, sıkıntılardan ve sorunlardan uzak olacağına delalet eder.

Kahve falında başkasının eski ayakkabısını giymek elde edilen nasibin artacağına, geçim derdinin kalmayacağına ve uzun zamandır askıya alınmış olan amaçların gerçekleşeceğine alamet eder.

Kahve falında eski ve yeni ayakkabı görmek büyük beklentiler ile girilen işler sonunda zarar edileceğine, başarılarının ardı arkasının kesilmeyeceğine, verdiği sözleri yerine getireceğine, kendi işine sahip olacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir