AnaSayfa / Genel / Kahve falında mavi renkli saat görmek

Kahve falında mavi renkli saat görmek

Kahve falında mavi renkli saat görmek zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, yeni bir eve taşınılacağına, hayırlı kararlar verileceğine, sorunların günden güne azalacağına, huzur ve rahatlık sağlayacak bir ortam içinde bir yuva kurulacağına, stres ve sinirden uzak durulacağına, işlerin hayırlı bir şekilde sona ereceğine, sorunları tek tek çözüme kavuşturacağına, yapacağı atılımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, kariyer basamaklarının hızlı bir şekilde çıkılacağına ve çok uzun sürmeyecek bir işten yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, kendisine olan güvenin artacağına, rahat bir döneme gireceğine, huzursuz ve mutsuz günlerin geride kalacağına alamet eder.

Kahve falında mavi renkli saat gördüyseniz:

  • Yeni şeylere hazır olun.

Kahve falında mavi renkli saat görmek tecrübeli bir kişi ile kurulacak ortaklık sayesinde yeni işlere girileceğine, gidilen yolda karşılaşılan engellerin aşılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında mavi renkli kol saati görmek yeni bir hayat kurma yolunda bazı adımlar atılacağına, yaşadığı yokluğun biteceğine, mutluluğunun ve huzurunun çoğalacağına yorulur.

Kahve falında mavi saat görmek işlerinde büyük kazançlar elde edeceğine, ilk etapta biraz şaşkınlık yaşasa bile daha sonra çok daha rahatlayacağına, kendisini bu topluluğa yakın göreceğine delalettir.

Kahve falında mavi saat almak moral bozukluğu yaşanacağına, bolluğun sürekli olacağına rivayet eder.

Kahve falında mavi duvar saati görmek geçim derdinin son bulacağına, parasal durumun düzeltileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında mavi kordonlu saat görmek endişe veren durumların düzeleceğine, hem de başka insanlara ekmek kapısı aralayacağına, aldığı dualarla işlerinin de yolunda gideceğine alamet eder.

Kahve falında mavi kol saati görmek toplumda itibar ve takdir toplanacağına, başarıların ve mutluluğun sürekli olacağına, önemli işlerin insanı durumuna gelineceğine, herşeyin en kalitelisine sahip olacağına, işinde çok ilerleyeceğine yorulur.

Kahve falında mavi saat takmak yapmadığı şeylerden ve söylemediği sözlerden sorumlu tutulacağına, günahsız olduğu halde günahkâr ilan edileceğine, iş konularında ortaklar ile ters düşüleceğine ve aile fertleri ile miras meselesi yüzünden kavgalar yaşanacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir