AnaSayfa / Genel / Kahve falında sarı renk saat görmek

Kahve falında sarı renk saat görmek

Kahve falında sarı renk saat görmek endişe duyulan çeşitli durumlara düşüleceğine, manevi anlamda da huzur içinde olacağına, karısı şile arasının çok iyi olacağına, hesap etmeden büyük ve önemli işlere atılacağına, rahata ereceğine, ferahlayacağına, hedeflerinin ve hayallerinin de gerçekleşeceğine, yetki ve söz sahibi olacağına, maddi açıdan büyük zarar edileceğine, düşmanların yaşanılan kötü olaylar karşısında sevineceğine, büyük tartışmalar yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında sarı renk saat gördüyseniz:

  • Bazı kişileri ya da bazı konulara dikkat çekerek kendinizi zor durumda bırakabilirsiniz.

Kahve falında sarı renk saat görmek sürekli nutuk atarak ortalığı karıştıran kardeşleri ya da dostları birbirine düşüren bir kişi ile sosyal hayattaki tüm bağların koparılacağına, çalışma hayatı içinde bilgi ve tecrübe sahibi olarak işlere liderlik edileceğine işaret eder.

Kahve falında sarı renkli saat görmek yakın bir zamanda işin başına geçileceğine, çok büyük sıkıntılar çekeceğine, hayatında görmediği kadar büyük zararlara uğrayacağına delalettir.

Kahve falında beyaz renk kol saati görmek çevresindeki bazı kişilerin adını lekelemeye çalışacaklarına ve yine bu kişilerin kendisi hakkında onur ve gurur kırıcı laflar edeceğine, kazancındaki ve evindeki bereketin eksileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında mavi renkli saat görmek moral bozukluğunu sevdikleri ile beraber atlatacağına, ruhlarına mevlit okutacağına işaret eder.

Kahve falında mavi renkli kol saati görmek sevap işleyeceğine, dua alacağına, geçim derdinden kurtulacağına alamet eder.

Kahve falında renkli kol saati görmek epey sorunlu bir duygu haline geleceğine ve üzüntülü günler yaşanacağına, hane içinde kopmaların ve ayrılmaların yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında renkli saat görmek elindeki projeleri gerçeğe çevireceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı bir işten kendisine gelecek olan çok iyi bir teklifle ayrılacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve hiç yapmadığı bir işe girerek kendisini deneyeceğine inanılır.

Kahve falında renkli kol saatleri görmek bir sebeple yapılacak işlerde çok emek verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına, iş için çekilen ve yaşanan sıkıntılardan ötürü bir türlü ödenemeyen borcun kısa bir zaman içinde ödeneceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir