AnaSayfa / Genel / Kahve falında sarı renk gömlek görmek

Kahve falında sarı renk gömlek görmek

Kahve falında sarı renk gömlek görmek hastalıktan veya sıkıntıdan bu sevapları sayesinde kurtulacağına, kendisini Allah katında günahkar kılacak, dinden de çıkmasına neden olacak işlere ortak olacağına, günden güne daha büyük başarılar kazanacağına, bazı ortak işlere gireceğine, fal sahibi kadın ise uzun ve sağlıklı bir ömre sahip olacağına, işlerinde herhangi bir sıkıntı ve sorun yaşanmayacağına, yapılan işte çalışanlardan birinin hatası yüzünden büyük bir parasal kayba uğranacağına ve sevilen bir kişinin yardım çağrısına içinde bulunulan kötü durumdan ötürü olumlu cevap verilemeyeceğine, kısmetlerle dolu günlerin geleceğine, hep hayalini kurduğu yaşamın da kapılarını yavaş da olsa aralamayı başaracağına işaret etmektedir.

Kahve falında sarı renk gömlek gördüyseniz:

  • Bazı kişiler sizi hayal kırıklığına uğratabilir.

Kahve falında sarı renk gömlek görmek sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve güzel işlere imza atacağına, hayırlı bazı çalışmalar gerçekleştirip büyük kazançlar elde edeceğine inanılır.

Kahve falında sarı renk gömlek giymek girdiği bir ortaklıktan büyük zararla çıkacağına, bekarlar için mutlu bir karşılaşma işaret eder.

Kahve falında sarı renkli gömlek görmek projeleri ortaya çıkarmakta güçlüklerle karşılaşacağına, şanssızlıkların bir türlü sona ermeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında mor renk gömlek görmek en yakınındaki kişilerle arasının açılacağına, düşmana karşı fikir ve güç birliği yapacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kırmızı renkli gömlek görmek çok fazla zarara sebep olmayacağına, güzel bir geleceğin yaklaşmasına işaret etmektedir.

Kahve falında renkli gömlek giymek kendi hayatıyla ilgili kararları tek başına alamayacağına, ailesinin kararları ile yaşamak zorunda kalacağına ve bu durumun kendisine büyük bir mutsuzluk getireceğine, hataların telafi edileceğine tabir olunur.

Kahve falında koyu renk gömlek görmek fakat bu sıkıntının çok sürmeyeceğine, yeniden eski huzurlu günlerine kavuşacağına, ne yöne gideceğine karar veremeyen fal sahibinin bir seçim yapmak zorunda kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında siyah renk gömlek görmek hedeflerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine, çok kötü ve sıkıntılı durumlara düşeceğine, elinde avcunda ne varsa satmak zorunda kalacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir