AnaSayfa / Genel / Kahve falında sarı renkli gömlek görmek

Kahve falında sarı renkli gömlek görmek

Kahve falında sarı renkli gömlek görmek çok uzun bir zaman boyunca yaptığı bu çalışmaların ekmeğini yiyeceğine, hanesi içinde herhangi bir sıkıntının yaşanmayacağına, tersine suyun üstünde zorla giden sandal da kötü sürecinizin kısa zamanda sonlanacağına ve aydınlık günlerin yakın olacağına, ilerleyen yıllarda şöhretli hale geleceğine, huzursuz bir ortama girilip, bu yüzden evliliği bitirme aşamasına gelineceğine, sıkıntıların bir anda biteceğine, elde bulunan malvarlığının daha da artacağına, hayali kurulan çalışmalara ve projelere bu sayede kavuşulacağına, bolluk ve bereketin artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sarı renkli gömlek gördüyseniz:

  • Karşı cins ilişkilerinizle ilgili bir yanlış yapmak üzeresiniz.

Kahve falında sarı renkli gömlek görmek büyük atılımlar yapmak için bir kişi ile büyük bir ortaklık kuracağına ve bu ortaklıkla birlikte çok büyük ve başarılı bir kişi olunacağına ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, mutlu ve huzurlu olunacağına rivayet eder.

Kahve falında sarı renk gömlek giymek maceralara atılacağına, kendi işini kurarak yönetici koltuğuna oturacağına inanılır.

Kahve falında sarı renk gömlek görmek karşısına çıkan bazı kişiler ile tartışmak zorunda kalacağına, huzur ve sessizlik içinde yaşayacağına, evine dışarından hiçbir zarar gelmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında gri renk gömlek görmek zaman içinde istediği şeyleri gerçekleştirmek için çok büyük şeyler feda etmesi gerektiğine ve bulunduğu mevkiden bazı kişilerin yalanları yüzünden azledileceğine, stres yaratan durumların ortadan kaldırılacağına işaret eder.

Kahve falında siyah renk gömlek görmek büyük bir özgüven kazanılacağına, hem mesleğindeki hem de aile içindeki saadeti arttıracağına yorulur.

Kahve falında renkli gömlek giymek babanın ya da amcanın çok ağır bir hastalığa yakalanacağına ve vefat edeceğine, inancını hiçe sayarak günaha meyledeceğine alamet eder.

Kahve falında renk renk gömlek görmek herkesi hayrete düşürüp, hüsrana uğratacağına, kısa süre içinde hayal ettiği şeylere kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında mavi renk gömlek görmek kolay ve rahat bir yaşama sahip olmak için de sayısız olanaklarla karşılaşacağına, bütçesinin küçüleceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir