AnaSayfa / Genel / Kahve falında sarı defter görmek

Kahve falında sarı defter görmek

Kahve falında sarı defter görmek asılmış olan yüzünün gülmeye başlayacağına, geleceğin güzel ve hayırlı olacağına, alacağı borçları vaktinde ödeyemediği için arkadaş çevresiyle de arasının bozulacağına, yakalayacağı fırsatların kıymetini bilemeyeceğine, maddi olarak güç kaybedeceğine, bu nedenle de zorluklarla mücadele etmek zorunda kalacağına, sahip olduğu malın miktarında artış yaşanacağına, hiçkimsenin bu duruma müdahale edemeyeceğine ve araya girmeye çalışan aile büyüklerinin de kalbinin kırılacağına, iş hayatında uzun bir süre boyunca neredeyse iflas etme tehlikesi ile yaşanacağına, başına bazı musibetlerin geleceğine, sevdikleriyle arasının açılacağına alamet eder.

Kahve falında sarı defter gördüyseniz:

  • Rastlantısal olaylar sonucunda kendinizi sağlıksız giden iş veya konularda sıyrılıp, yerine daha ayağı yere basan planlar yaparken bulabilirsiniz.

Kahve falında sarı yapraklı defter görmek uğranılan zararların telafi edileceğine, sıkıntı yaşanacağına, bu yüzden yapılmak istenen bir projede yalnız kalınacağına, büyük bir emek verilen aile işinde zarar edileceğine inanılır.

Kahve falında sarı renk defter görmek atılan adımların zorluk yaratacağına, sorunların üstüste geleceğine, sevdiği kişilere kavuşacağına yorulur.

Kahve falında sarı defter görmek hayat içerisinde yepyeni bir sayfa açılacağına, mutlu olacağınıza işaret etmektedir.

Kahve falında defter okumak yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına, işle ilgili olarak bir zarar yaşanacağına, zararın bir türlü telafi edilemeyeceğine, sevdiği kişiler ile biraraya gelme fırsatı yakalayacağına inanılır.

Kahve falında sınıf defteri görmek gerekli önlemleri alarak kendisine zarar vermek isteyen kişileri kendinden uzak tutacağına, kötü halinden eser kalmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında siyah kaplı defter görmek kardeşlerle birlikte kurulacak bir işte büyük başarı sağlanacağına ve hayırlı bir haberin alınması sayesinde kötü giden bir durumun düzeleceğine, haysiyet gibi duygularına zarar vereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında defter kalem görmek hayırlı ve büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine, bolluğa, berekete, kişinin kafasının rahat edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında borç defteri görmek zararlı alışkanlıkların sona erdirileceğine, aldığı eğitimin de kendisine hem ticaret hem de sosyal hayatta sayısız avantaj, üstünlük ve ayrıcalık sağlayacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir