AnaSayfa / Genel / Kahve falında hatıra defteri okumak

Kahve falında hatıra defteri okumak

Kahve falında hatıra defteri okumak ruhsal bir hastalık ile mücadele etmek zorunda kalacağına ve kendisini yalnız hissedeceğine, tasaların ve üzüntülerin biteceğine, zor ve karamsar günler geçireceğine ve ruhsal olarak yıpranacağına, büyük üzüntüler yaşayabileceğine, kısa süre içinde dünyaevine girileceğine, hem aileye hem vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına, yerleşik düzen özlemini tatmin etmeye başlayacağına, daha lüks bir hayat yaşayacağına, ruhunun ve bedenin iyileşeceğine rivayet eder.

Kahve falında hatıra defteri okumak gördüyseniz:

  • Dikkat etmeniz gereken şey karşı cins ilişkilerinizdir.

Kahve falında hatıra defteri okumak ailesinde huzurun egemen olduğuna ve kişinin ilim, irfan konularında sürekli olarak kendini geliştirmeye çalışacağına, sözler sarf edeceğine alamet eder.

Kahve falında hatıra yazmak alınan borçların ve çekilen kredilerin kısa sürede ödeneceğine, ulaştığı başarıları ve elinde bulunan imkânları kıskanan kişiler tarafından bir dedikoduya malzeme edileceğine inanılır.

Kahve falında eski hatıraları görmek kişinin saf kalbinden geçirdiği tüm dileklerin gerçek olacağına, yardıma muhtaç insanlar için kullanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında başkasının defterini okumak harcama yapabilme konusunda özgürlüğünün ve rahatının artacağına, sıkıntılarından kurtulup ferahlığa çıkacağına rivayet eder.

Kahve falında amel defterini okumak para pul sahibi olacağına, onlar rahat etsin diye konforunu feda edeceğine delalettir.

Kahve falında defter okumak uzun bir zamandan beri kötü giden şansının nihayet döneceğine ve yaşadığı tüm olumsuz durumların yerini başarı ve mutluluğa bırakacağına, bahtının ve geleceğinin açık olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sarı renk defter görmek dertlerin en kısa zamanda biteceğine, ayrılmış olanların kavuşacağına, gönül işlerinden yana hayır bulacağına, çevresinin hayırlı kimselerle dolacağına, kendisine iyilik ve güzellik getirecek yeniliklerle karşılaşacağına ve herşeyin olumlu yönde ilerleme göstereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında eski defter görmek aile hayatında çok güzel gelişmelerin yaşayacağına, amaçlarını yerine getireceğine ve ettiği duaların karşılığını alarak hayatının yüzünü güldürecek ve kendisine hayır getirecek şekilde ilerlemeye başlayacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir