AnaSayfa / Genel / Kahve falında sarı renkli ayakkabı görmek

Kahve falında sarı renkli ayakkabı görmek

Kahve falında sarı renkli ayakkabı görmek üzüntülerin son bulacağına, kazancının azalmayacağına, kem gözlü insanları etrafından uzaklaştırmaya, kişinin kudret ve itibar sahibi olacağına, görülen fotoğrafın bir kısmı yok ise hastalık yaşamaya, görülen fotoğraftaki görüntü belirsiz ise iş alanında zor bir döneme girileceğine, işlerinde başarı elde etmenin garantileşeceğine, epey büyük bir rahatlık yaşayacağına, kuracağı ortaklıklar ile işlerini çok büyüteceğine, onlarla iyi geçim halinde olacağına, iş hayatındaki ve aile hayatındaki sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine işarettir.

Kahve falında sarı renkli ayakkabı gördüyseniz:

  • Tanışacağınız kişiler veya kuracağınız iş birlikleri ya da ilişkiler yaşam tarzınızda da değişikliklere neden olabilir.

Kahve falında sarı renkli ayakkabı görmek daha iyi hizmet vermek için hizmet politikasını gözden geçireceğine, ilk zamanlarda parasal sıkıntılar yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sarı renkli ayakkabı giymek yeni personeller ve yeni firmalarla anlaşacağına, alınan bir iş teklifinden ötürü gurbete çıkılacağına, yakın bir arkadaşın desteğiyle çok istenen bir konuda önemli bir adım atılacağına ve düşmanların ve rakiplerin üzülmesini sağlayacak bazı kararlar verileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sarı renk ayakkabı giymek kolaylık elde edeceğine, girdiği her ortamda sevilip, sayılacağına inanılır.

Kahve falında sarı renk ayakkabı görmek bir sebeple çok büyük bir yıkıma uğrayacağına, büyük bir boşluğa düşeceğine, kuracağı ailede her türlü sorumluluğu alarak ailesini en iyi şekilde geçindireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında beyaz renkli ayakkabı görmek kötü haberler alınacağına, o kapıyı kapatacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kırmızı renk ayakkabı görmek zarar ettiği bir işe tekrar gireceğine, sevdiği kişiler ile sevinçli günler yaşayacağına, güzel bir evliliğe işarettir.

Kahve falında açık renk ayakkabı görmek iş dünyasında rakiplerini zekâsı ve yeteneği ile egale etmesi sayesinde önünün açılacağına, hayat içinde çok saygın bir konuma geleceğine rivayet eder.

Kahve falında renkli ayakkabı denemek yaşanan bütün üzüntülerin sona ereceğine, çok güzel ve huzurlu günlerin yakında geleceğine ve tüm aileyi mutluluktan uçuracağına, helal lokma yiyerek ve şükür kelimesini dilinden düşürmeyerek hareket edeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir