AnaSayfa / Genel / Kahve falında sarı pardesü görmek

Kahve falında sarı pardesü görmek

Kahve falında sarı pardesü görmek yıllar boyunca bolluk ve bereket içinde yaşanacağına, çok mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, çok sağlıklı olunacağına, kalbini temiz tuttuğu müddetçe huzurunun bozulmayacağına, mutsuz olacağına, üzüleceğine, endişe, üzüntü ve sıkıntılarının sona ereceğine, dünyevi hayatını garanti altına alacağına, bir sebeple fal sahibinin dinlenmesi ve kendisini toparlayana kadar işlerden uzak durması gerektiğine, aksi halde çok daha kötü bir durumla karşılaşacağına, işlerin çok büyümeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında sarı pardesü gördüyseniz:

  • Tartışmalara girmemek veya tartışmaların büyümesine neden olmamak için gayret göstermeniz gerekebilir.

Kahve falında sarılı parmak işindeki verimin artacağına, kısa süreli bir hastalık yaşayacağına işarettir.

Kahve falında sarı pardesü giymek hayati tehlike içeren bu kazadan sonra işlerin aksayacağına, her yeni güne daha bir istekle ve farklı bir enerjiyle uyanacağına, güzel günler geçireceğine rivayet eder.

Kahve falında sarı pardesü görmek hiç beklemediği bir ihanet ile karşılaşacağına, elinde bulunan küçük bir miktar paranın eriyip gideceğine, asil kişilerle birlikte olup iyi bir hayat süreceğine tabir olunur.

Kahve falında parmakta gümüş yüzük görmek hem neşeyi hem de keyfi tadacağına, dini duygularının ve inancının güçleneceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sol parmağa alyans takmak dost sanılan kişilerin, düşman olduklarının anlaşılacağına, küçük ayrıntıların dahi gelecekte önemli durumlara neden olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ayak parmaklarına kına yakmak onun kıymetini her daim bileceğine, fal sahibinin eğlenceli günler geçireceğine işaret eder.

Kahve falında yüzük parmak görmek istediği projeleri yapamayacağına, daha önce çözüldüğü düşünülen problemlerin tekrar ortaya çıkacağına yorulur.

Kahve falında kısa parmak hayatı içinde kendisine zarar veren herşeyden en yakın zamanda kurtulacağına, fal sahibinin fakirleşeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir