AnaSayfa / Genel / Kahve falında sarılı parmak

Kahve falında sarılı parmak

Kahve falında sarılı parmak sıkıntıların çözüme ulaşacağına, sorunlara daha akıllı başlı bir şekilde bakacağına, çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, hayırlı bir kısmet bulup evliliğe adım atacağına, hayatında yeni ve temiz başlangıçlara imza atacağına, bazı radikal kararlar alınacağına, yeni ve isabetli adımlar atılacağına, iş hayatında yeni yollar keşfedileceğine, yolculuk yaparak bir hayra ermeye, işlerinin yoluna gireceğine, gün geçtikçe kendisine daha iyi bir yol çizeceğine, hayatın fal sahibine güleceğine, çok olumlu ve güzel gelişmeler ile karşılaşacağına, hayırlı işlere girileceğine tabir olunur.

Kahve falında sarılı parmak gördüyseniz:

  • Kendinizi göstermeniz, dış görünüşünüze önem vermeniz durumunda stilinizi veya duruşunuzu beğenen kişiler ön plana çıkabilir.

Kahve falında sarı pardesü giymek hayatının yoluna girmeye başlayacağına, zarar getirecek bir yoldan dönmeye yorulur.

Kahve falında sarılı parmak isteklerinde herhangi bir engelle ya da problemle karşılaşmadan gönlünce başarılar elde edeceğine, herkes tarafından özenilecek bir ev hayatına kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında sarı pardesü görmek torunlarına dahi yeteceğine, büyük bir zenginliğe sahip olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birinin parmaklarının olmadığını görmek sağlıklı bir hayat sürmek için dua edileceğine, kendisine yardım eden kişiler sayesinde bu durumdan kurtulacağına işarettir.

Kahve falında parmakları olmamak ağlamasına ya da dövünmesine neden olacak büyük ve çözümsüz problemler yaşamayacağına, hastalıklarla boğuşmak zorunda kalacağına, eline geçen fırsatları bir türlü doğru ve hayırlı bir şekilde değerlendiremeyeceğine işaret eder.

Kahve falında baş parmak görmek şans ve güzellik getirecek insanlarla dolacağına, çapkınlıkları yüzünden eşi ile arasının açılacağına işarettir.

Kahve falında kocanın parmağında yüzük görmek sıkıntıların sona ereceğine ve kazancın katbekat arttırılacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine ve gelirinin de kendisini konfor içinde yaşatacak miktarda olacağına rivayet eder.

Kahve falında başkasının parmağının kanadığını görmek mutlu olacağına, eğlenceli zamanlar geçireceğine, bazı tartışmaların ortasında kalınacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir