AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayak parmağına oje sürmek

Kahve falında ayak parmağına oje sürmek

Kahve falında ayak parmağına oje sürmek sorunların ardı ardına geleceğine, yapılan hataların büyük belalar getireceğine, yapılan çalışmalardan ötürü büyük borçlar altına gireceğine ve sıkıntılı zamanlar yaşanacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, işlerini yoluna sokacağına, sorunlarını gidereceğine, saygıdeğer, dürüst, yeniliklerden hoşlanan, modern insanlarla tanışılacağına, işlerin büyük kazanç getireceğine, ardı ardına sıkıntıların baş göstereceğine, tartışmalı bir işe girileceğine, kazancın gittikçe azalacağına, en önemli anlarda destek görüleceğine, birden fazla ortakla iş kurulacağına, çok uzak bir yere gideceğine ya da uzak bir yerden üzücü bir haber alacağına, güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine ve tüm bu güzel gelişmeler sayesinde de deyim yerindeyse ağzının kulaklarına varacağına rivayet eder.

Kahve falında ayak parmağına oje sürmek gördüyseniz:

  • Daha az konuşmaya çalışmakta fayda var.

Kahve falında ayak parmağına oje sürmek sosyal çevre içinden bir kişi ile dünyaevine girileceğine ve zor bir eğitim hayatının kolay bir şekilde aşılacağına, özellikle bu dönemde alacağı kararlardan dolayı ileriki zamanlarda pişmanlık veya sıkıntı duyacağına delalettir.

Kahve falında ayak parmaklarına oje sürmek fal sahibi için yine önemli bir hale geleceğine ve bugün içinde bulunulan bir sorunun çözümü için çok sıkışılan bir zamanda çıkış yolu olacağına, kendisine daha uygun ve rahat edebileceği bir hayat kuracağına tabir olunur.

Kahve falında parmaklara oje sürmek belki yeni bir eve sahip olunacağına, her şeyin sarpa saracağına ve talihsizliklerin ardı arkasının kesilmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında parmağa oje sürmek tartışmaların son bulacağına, yaşanan üzüntülerin kısa sürede sona ereceğine, sorunları tek tek çözüme kavuşturacağına yorulmaktadır.

Kahve falında parmağına oje sürmek geçim derdinin olmayacağına, hayat boyu desteği olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ayaklarına oje sürmek güzel huylarının değişeceğine, aile hayatında büyük sorunlar yaşanacağına, sevdiği kişi ile arasına kara kedi gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ayak tırnağına oje sürmek yaşamınızın ileriki dönemlerinin çok güzel geçeceğine, Allah’ın hayırlı lütufları ile karşılaşacağına delalettir.

Kahve falında ayaklara oje sürmek özel hayatın da istenildiği gibi gideceğine, keyfiyette ve esenlik içinde olacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir