AnaSayfa / Genel / Kahve falında taneli mısır görmek

Kahve falında taneli mısır görmek

Kahve falında taneli mısır görmek eşinden yana huzurlu olacağına, yapılan işte geriye düşüleceğine, borçlarını ödeme imkânı elde edeceğine ve Allah’ın kendisine yardım etmesi için ettiği duaların da kabul olacağına, yaşadıkları sıkıntılardan kurtulmaları için destek olunacağına ve eğitim hayatında çok iyi bir noktaya gelineceğine, çok büyük sorunlar yaşayabileceğine, her geçen gün daha güzel zamanlar geçireceğine, ortak olarak gireceği bir işte çok acemi olan ortağının kendisini geliştirmesinde büyük bir yardımda bulunacağına, verilen emeklerin boşa çıkmayacağına ve istenirse bütün güçlüklerin üstesinden gelinebilineceğine, örnek insan olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında taneli mısır gördüyseniz:

  • Duygularınızı müsrifçe harcamanız özel yaşamınızda elde etmek istediklerinizi elde etmenizi zorlaştırabilir.

Kahve falında pişmiş mısır taneleri görmek gönül işlerinden mutluluk bulacağına, işe zorla gidip geleceğine, hiçbir şey yapmak istemez olacağına işaret eder.

Kahve falında mısır tanesi görmek isteklerine ulaşmak konusunda muvaffak olacağına, fırsatları önceden görüp kişinin geleceği için çok doğru yatırımlar yapacağına delalet etmektedir.

Kahve falında mısır tanesi yemek hayalini kurduğu mevkiye ya da okula kavuşacağına, verdiği emeğin hakkını sonuna kadar alacağına, üzerinde uzun zamandan beri kafa yorduğu bir çalışma sayesinde çok büyük maddi güce erişeceğine, üzüntülerinin ve yaşadığı zorlukların artacağına delalet eder.

Kahve falında kuru mısır taneleri görmek sıkıntılı bir dönem geçirdikten sonra daha büyük zorluklar yaşayacağına, mal edineceğine işaret eder.

Kahve falında sarı mısır tanesi görmek yanlış giden işlerin düzeltileceğine, yapılan hataların telafi edileceğine, büyük bir ortaklık yapılacağına, bir sebeple çok zor bir duruma düşecekken bu kişiyi yenilgiye uğratacağına inanılır.

Kahve falında haşlanmış mısır tanesi görmek kazancın gittikçe artacağına, maddi açıdan çok iyi bir seviyeye gelineceğine, toparlanacağına, kendine geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında pişmiş mısır tanesi görmek arzularına, isteklerine ve dileklerine kavuşacağına, sıkıntılarını atacağına, hafifleyeceğine, yaşanan tüm sıkıntıların ve sorunların ortadan kalkacağına delalet eder.

Kahve falında tane mısır yemek ekmek kapılarının kapanacağına, gelirin tükeneceğine, risk almayı göze alıp, işinde büyük zaferler elde edeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir