AnaSayfa / Genel / Kahve falında haşlanmış mısır tanesi görmek

Kahve falında haşlanmış mısır tanesi görmek

Kahve falında haşlanmış mısır tanesi görmek beklenen hayırlı bir haberin yakın bir zaman içinde geleceğine ve bazı olaylardan ötürü çok da ağır olmayan sorunlar yaşanacağına, ona kavuşmak için ettiği duaların kabul olacağına, aile bireyleri ile rahat bir ömür sürüleceğine ve alınacak hayırlı ve sevinçli bir haber ile mutluluklara mutluluk katılacağına, zorlukların ve üzüntülerin geride kalacağına, yapılan hataların telafi edileceğine, planların aksayacağına, uzun zamandan beri destek verdiği insanların sırt çevireceğine, eskiden yapamadığı her şeyi yavaş yavaş hayata geçireceğine, mutluluğunu çoğaltacağına, mutsuz, gergin ve üzüntülü günler geçireceğine işaret eder.

Kahve falında haşlanmış mısır tanesi gördüyseniz:

  • Verimsiz işleri, yöntemleri, iş birliklerini ya da ilişkilerini gözden geçirmenin zamanı gelmiş olabilir ya da yaşananlar bunu gerektirebilir.

Kahve falında haşlanmış mısır tanesi görmek saygınlığının artacağına ve aldığı zaferlerle dikkat çekeceğine, başka kişilere kötülük yapmasın diye önüne geçeceğine, bu yüzden bazı sorunlarla muhatap olacağına rivayet eder.

Kahve falında haşlanmış mısır taneleri görmek eşinin ve çocuklarının kendisine saygı ve sevgi göstereceğine, hatalarından ve yanlışlarından ders çıkaracağına, mutluluğun ve başarının sırrını çözmeyi bileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında haşlanmış mısır almak gerçekleştireceği bazı çalışmalar sayesinde kazancının epey artacağına, en yukarılara çıkacağına yorulur.

Kahve falında haşlanmış mısır görmek sayılan ve sözü dinlenen bir kişi olacağına, tazeleneceğine ve şifa bulacağına işaret eder.

Kahve falında mısır haşlaması görmek çok büyük çalışmalar yapıp kazanç elde etmek için çok iyi yollara girileceğine, eğer bu şekilde devam edilir ve ortaya konmuş olan planlar aynı şekilde uygulanırsa çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına, büyük bir emek vererek ve çok büyük azim göstererek başarıya ulaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında haşlanmış mısır yediğini görmek ancak bu kötülüğü yakınlarının desteği sayesinde kolaylıkla atlatacağına, haneye bolluk ve bereketin hâkim olacağına,   yapılan hataların telafi edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında haşlama mısır yemek yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, işlerinde yenilikler yapacağına, varlık içinde yokluk çekileceğine alamet eder.

Kahve falında haşlamış mısır görmek ondan manevi anlamda zarar göreceğine, onunla ne kadar dost olmaya çalışsa da, aynı karşılığı alamayacağına, kişi ile daha iyi ilişkiler içerisine girileceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir