AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölmüş birine makyaj yapmak

Kahve falında ölmüş birine makyaj yapmak

Kahve falında ölmüş birine makyaj yapmak problemleri çözerken yakın tanıdıklardan fikir alınacağına, anne ve babasının her zaman başında olacağına, şimdiye kadar yaptığı tüm çalışmaların ve verdiği tüm emeklerin yakın bir zamanda karşılığını alacağına, aile hayatının hayır getireceğine, uzun bir süreden beri düşünülen bir çalışmaya girileceğine, edilen duaların yakın zaman içinde kabul olacağına, çok büyük ve derin değişimler geçirileceğine, kalp kırıklığı yaşanacağına, uzun yıllardan beri kurulan hayallerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine, adını çok büyük ve başarılı kişilerin arasına yazdıracağına, işlerlik kazanıp insanla dolacağına tabir olunur.

Kahve falında ölmüş birine makyaj yapmak gördüyseniz:

  • Özgüvenli olmanız durumunda bazı sorunları çözmenize yardım edebilir.

Kahve falında siyah göz makyajı yapmak kafasına takılan, kuruntu haline getirdiği vehimlerden de uzak duracağına, çalışmaların kısa süre içinde büyük prestij kazandıracağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölmüş birine makyaj yapmak uzun süre bu kara günlerin etkisinde kalacağına, koltuğunun yükseleceğine, maddi gücünün katlanacağına tabir olunur.

Kahve falında göze yeşil makyaj yapmak kırgınlıkların ve küskünlüklerin sona ereceğine, doğru kararlar alarak iş hayatında değişiklikler yapacağına, cesaret gerektiren işlere gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında pembe makyaj yapmak tuttuğunu koparacak kadar çalışkan ve hırslı olacağına ve bu sayede aslında her insanın hakkı olan ama sadece kısmetli olanların sahip olacağı en güzel şeyleri elde edeceğine, olmadık bir sebepten ötürü babayla ters düşüleceğine, işyerinin kapanma tehlikesi yaşanacağına işarettir.

Kahve falında başka birine makyaj yapmak yaşadığı sıkıntılarından, zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına, dertlerin ağırlığından kurtularak kuş gibi hafifleyeceğine, para sıkıntısı çekmeyeceğine ve rahatının yerinde olacağına inanılır.

Kahve falında bir erkeğe makyaj yapmak aksiliklerin iş hayatını çok kötü bir şekilde etkleyeceğine ve zararlı bir alışkanlıkla uğraşılacağına, işlerin kötüye gitmesine sebep olacağına, eşler arasında bir soğukluğun baş göstereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında geline makyaj yapmak hayatının aksiliklerle geçeceğine ve deyim yerindeyse bir türlü şeytanın bacağını kırmayı başaramayacağına, kazanılan başarıların yarardan ziyade zarar getireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında koyu makyaj yapmak yakın bir arkadaşın araya girmesi sayesinde bu sorunun çözüleceğine, evlilik yolunda bir adım atılacağına, huzura ereceğinize, dünya hayatında isteklerinizin gerçekleşeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir