AnaSayfa / Genel / Kahve falında birine makyaj yapmak

Kahve falında birine makyaj yapmak

Kahve falında birine makyaj yapmak uğranan zarardan kurtulmak amacıyla destek alınamadığı ve yardım bulunamadığı için zararın ve krizin daha da büyüyeceğine, sıkıntılı günler geçireceğine, dinde olgunlaşacağına, başka bir şehre ya da ülkeye taşınacağına, bu arada yemek zevklerini değiştireceğine, bir sebeple etrafındaki bazı insanlardan ağır eleştiriler alacağına, yaşanacak tatsız bir olay yüzünden hâkim karşısına çıkılacağına, çok büyük mutluluklar duyacağı ve epey kazanç sağlayacağı bir proje gerçekleştireceğine, hedeflerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine inanılır.

Kahve falında birine makyaj yapmak gördüyseniz:

  • Çözüm üretme kapasiteniz destek bulmanızı sağlıyor.

Kahve falında aynaya bakıp makyaj yapmak duraklama yaşanacağına, aile hayatı ile ilgili olarak alacağı kötü haberlerden ötürü kendisini işlerine veremeyeceğine, neredeyse rahatsız olacağı bir duruma geleceğine ve hiç görmediği kadar büyük ve ağır bir sorun ile karşılaşacağına tabir olunur.

Kahve falında kendine makyaj yapmak verdiği yaşam mücadelesinin yorulmasına ve çabalamasına değeceğine bu sayede güzel günler yaşayacağına, çalışmalarının yarıda kalacağına, büyük maddi ve manevi problemler yaşayacağına, aile bireyleri arasında tartışmalar olacağına ve çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kendine göz makyajı yapmak daha önce hiç olmadığı kadar başarılı olacağına, büyük ve güzel gelişmeler sayesinde işini büyüteceğine, ağız tadının ve sağlığının da bozulacağına işaret eder.

Kahve falında kırmızı makyaj yapmak ikiyüzlü insanlarla karşılaşacağına, iş hayatında disiplinli ve ahlaklı çalışması ve ortaya koyacağı projeler sayesinde çok hızlı ilerleyip yüksek mevkilere terfi edileceğine ve kazancının katbekat artacağına işarettir.

Kahve falında siyah göz makyajı yapmak hareketleneceğine ve sürpriz gelişmelere gebe olacağına, içine düşeceği bazı sorunlardan ötürü bulunduğu mevkiden uzaklaştırılacağına inanılır.

Kahve falında makyajı yapmak uzak bir akrabanın acı haberinin alınacağına, bir sebeple kendisine dikkat etmesi daha soğukkanlı davranması ve gelen bütün sorunların ve sıkıntının Allah’tan geldiğini düşünmesi gerektiğine ve bu sayede kendisini kısa bir zaman içinde toparlayacağına delalet eder.

Kahve falında makyaj yapmak ve silmek çok başarılı işlere imza atacağına, yapılan işlerin fazla kazanç getirmeyeceğine, sorunların yavaş yavaş çözüme kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında mor makyaj yapmak yanlış anlaşılmalara mahal veren yaşantısına çeki düzen vermemesi halinde mevcut işinden de olacağına, bol kazançlı bir işin başına geçileceğine, sevinçli haberlerin alınması ile büyük sevinç yaşanacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir