AnaSayfa / Genel / Kahve falında sarı leke görmek

Kahve falında sarı leke görmek

Kahve falında sarı leke görmek yanlış ve kötü yollara sapmayacağına, kazancın her kuruşunun helal olduğuna ve kısmet geleceğine, üzerinde epey bir zamandan beri çalışılan bir işle ilgili olarak önemli bir adım atılacağına ve sorunların biteceğine, açların doyacağına, yetimlerin ve öksüzlerin güleceğine, birçok insandan çok güzel takdirler alınacağına, büyük bir çalışmanın başına geçileceğine, aydınlanacağına, kişinin hak etmediği durumlara düşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sarı leke gördüyseniz:

  • Bir ilişkinizdeki değişiklik yararınıza sonuçlar doğurabilir.

Kahve falında sarı leke görmek ancak bu kararın ardından bazı sorunlar yaşanacağına, sorunlarının yakın bir kişiden alacağı destek sayesinde biteceğine tabir olunur.

Kahve falında vücudunda siyah leke görmek eline geçen fırsatları çok iyi ve epey kazançlı bir şekilde değerlendireceğine, hiç hayal edilmeyecek mevkilere terfiler alınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında deride leke görmek ilk etapta durumu kaldıramayacağına, çevresine karşı daha şefkatli ve anlayışlı biri haline geleceğine işarettir.

Kahve falında üzerinde kan lekesi görmek çok istediği ve uzun zamandan beri yapmak istediği bir işin başına geçeceğine ve ortaya koyacağı çalışmalar ile herkesi şaşırtacağına, amirleri veya yöneticilerinin desteğiyle kısa zamanda yükseleceğine işarettir.

Kahve falında gözde leke görmek bolluk içine olacağına, yakın bir zaman içinde çok sorun yaratan bir konuyu çözüme kavuşturacağına delalettir.

Kahve falında kolunda leke görmek daha sağlıklı ve uzun bir ömür süreceğine, aile hayatında çok güzel haberler alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında leke çıkarmak amaçlarının da gerçekleşeceğine, rızkın gittikçe azalacağına yorulur.

Kahve falında yüzünde kahverengi leke görmek mutluluk verici gelişmelerle karşılaşacağına, işlerin düzeleceğine ve parasal olarak çok iyi olunacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir