AnaSayfa / Genel / Kahve falında sahil kumu görmek

Kahve falında sahil kumu görmek

Kahve falında sahil kumu görmek hanesine huzurun dolacağına, ekmeğini rahat şekilde yeme imkanına sahip olacağına, çektiği cefa kadar da sefa süreceğine, rızkının genişleyeceğine, başarılarının artacağına, girdiği bu yolda önlenemez bir yükselişe geçeceğine ve her yeni çalışması ile daha çok kitleye ulaşıp çok ünlü biri olacağına, sürekli dalgınlık veya unutkanlık gibi durumlar yaşanması yüzünden ikaz alacağına, onlardan taraf hayır göreceğine ve afiyette olacağına, hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine, ihtiyaçların ve eksiklerin giderilemeyeceğine, faturaların biriktikçe birikeceğine, maddi zararın da her geçen gün kapanmayacak boyutlara ulaşacağına, her çalışmanın büyük başarılar kazandıracağına yorulmaktadır.

Kahve falında sahil kumu gördüyseniz:

  • Alışılmadık bir görüşme yaratıcı projelerin önünü açabilir.

Kahve falında sahilde kum görmek büyük sıkıntılar ve borçlarla boğuşmak zorunda kalacağına, sıkıntılı ve zor zamanlar yaşayacağına, üzüntü içinde geçirilecek bir döneme ve maddi ve manevi olarak çok karanlık bir işe gireceğine tabir olunur.

Kahve falında kum sahil görmek sorunlarının çözümü için canla başla çalışacağına, beklediği kazancın aksine elindeki parayı da bu iş için harcayarak, inadından vazgeçmeyip daha da borçlanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sahil kumu görmek büyük mutluluklar yaşayacağı bir döneme gireceğine, ruhunun ve bedeninin de şifaya kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sahilde gezmek kendisini başarıya götürecek yolda daha emin ve daha hızlı ilerleyeceğine, girilen bir işte beklenmedik bir zararla karşılaşılacağına işarettir.

Kahve falında sahilde uzanmak üzüntülerini bölüşeceğine, büyük başarılar kazanacağı ve kendisini çok rahat ve mutlu hissedeceği bir döneme gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında gece sahil görmek bir fitne çıkarmaya, verilen sözlerin tutulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kalabalık sahil görmek rakiplerini ve düşmanlarını alt edeceğine, işinde tek adam (kadın) durumuna geleceğine, makam edineceğine, toplumda önde gelen sayılı insanlardan olacağına, iş ve aile konusunda diğer insanlara daima yol göstereceğine ve işle ilgili olarak yapılan her şeyde büyük başarı kazandıracağına yorulur.

Kahve falında sahil kenarında yürümek yeni bir konuda bazı kararlar verileceğine, borçlu olunan bir kişiye uzunca bir süreden beri yapılamayan ödemeler için stres yapılacağına, aile hayatındaki güzel gelişmeler ile mutlu olacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir