AnaSayfa / Genel / Kahve falında sarı ve kırmızı elma görmek

Kahve falında sarı ve kırmızı elma görmek

Kahve falında sarı ve kırmızı elma görmek bazen sıkıntı ve zorluk çekileceğine bazen de her şeyin güllük gülistanlık olacağına, çok büyük sorunlar ve sıkıntılar ile karşılaşacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, çok çabalamalarına, ısrarlarına ve diretmelerine rağmen iş hayatı ile ilgili birçok sorun yaşayacağına ve neredeyse iflasın eşiğine geleceğine, şansının da açık olacağına, elinde bulunan bazı işleri kendisini çekemeyen kişilerin alacağına, kazancının kısa süre içinde yarı yarıya düşeceğine, hayal edilen her şeye kısa süre içinde kavuşulacağına, herhangi bir parasal sorun ve sıkıntının olmayacağına, hane halkının çok büyük bir sevgi bağı ile birbirlerine bağlı olduklarına ve aralarına herhangi bir çıkar ilişkisinin giremeyeceğine, ergenlikten olgunluk dönemine geçeceğine, çekilen acıların unutulacağına inanılır.

Kahve falında sarı ve kırmızı elma gördüyseniz:

  • Birlikte çalıştığınız kişiler bazı konularda sizi zor durumda bırakabilir veya kötü görünmenize neden olabilirler.

Kahve falında kırmızı sarı elma görmek çok riskli işlerin altından kolayca kalkacağına, sevdikleriyle arasının açılacağına ve sıkıntı çekeceğine işarettir.

Kahve falında sarı kırmızı elma görmek karşısına çıkan bazı kötü olaylardan sonra güzel bir döneme gireceğine, el attığı işlerde borç ödemek zorunda kalacağına inanılır.

Kahve falında sarı ve kırmızı elma görmek fakir ise açılacak şansı ve artacak geliri ile beraber daha refah içinde bir hayata kavuşacağına, arkadaşlar arasında tatlı bir rekabet yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında kırmızı yeşil elma görmek kişinin hareketli yaşamından memnun kalacağına, dertlerinin biteceğine, böylece kendisini işine ve ailesine daha çok vereceğine ve herşeyin bu sayede çok daha keyifli bir hal alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kırmızı elma yıkamak bir sebeple çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, maddi olarak çok zarara uğradığı bir sırada hiç beklemediği bir yerden çok büyük bir kazanç elde ede edeceğine, canın sıkılacağına delalet eder.

Kahve falında kırmızı elma satmak hayata karşı beklentilerini kaybedeceğine, fakirleşeceğine, kötü ve tatsız sözler işiteceğine, yaşamdan elini eteğini çekeceğine ve içine dönerek, kabuğuna çekilip evden çıkmaz ve insanlarla da konuşmaz olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kırmızı iri elma görmek kendisine çok daha fazla yetki verileceğine, çok büyük sıkıntılar çekeceğine, eline geçen imkânları gerektiği gibi kullanamayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kırmızı elma yemek dünyaca yücelmeye ve büyük bir mevkiye geçmeye, kötü bir sürprizle karşılaşılacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir