AnaSayfa / Genel / Kahve falında birine kırmızı elma görmek

Kahve falında birine kırmızı elma görmek

Kahve falında birine kırmızı elma görmek kendisini ömür boyu mutlu edecek, kadrini ve kıymetini bilecek bir kimse ile karşılaşacağına, haneyi bolluk ve bereketin kaplayacağına, evlilik konusunda önemli bir adım atacağına, herhangi bir sorunla karşılaşmayacağına, hayırlı ve güzel olacağına, işinden ve parasından olacağına, dostluklar kurduğu için işlerini daha şevkle yapacağına, mutsuz olacağına ve sorunlu günler geçireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında birine kırmızı elma gördüyseniz:

  • Para konusunda dostlarınızın desteğiyle sıkıntılarınızı kolayca atlatacaksınız.

Kahve falında kırmızı elma ısırmak düşenin elinden tutup açlara yemek vereceğine, bazı sağlık sorunlarının ortaya çıkacağına inanılır.

Kahve falında bahçede kırmızı elma görmek hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna gireceğine, peşinden koştuğu bir işle ilgili olarak çok güzel gelişmeler yaşanacağına, sadece maddi olarak çökmekle kalmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birine kırmızı elma görmek sevilen bir kişi ile kurulan ortaklığın bozulacağına, çok uzak bir yere gideceğine ya da uzak bir yerden üzücü bir haber alacağına delalettir.

Kahve falında birine kırmızı elma vermek kötü günler için daima kenarda para tutacağına, bildiği ve sevdiği işi yapacağı için çok büyük bir özgüvene kavuşacağına, böylece sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına ve rahat edeceğine işaret eder.

Kahve falında kırmızı tatlı elma yemek fırsatların elden kaçacağına, sağlık sorunlarından muzdarip olunacağına, huzursuzluklarla başa çıkmak zorunda kalınacağına ve işlerin yoluna girdiği sırada araya giren kötü kişiler yüzünden sorunlu günler geçirileceğine, ekonomik durumunun her geçen gün çok daha iyiye gideceğine, işlerinde bereketin ve verimin artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kırmızı sarı elma görmek aynı zamanda bu kişilerin birbirleri ile iş yapmalarını sağlayacağına ve büyük başarı elde edeceğine, kendisini çok huzurlu hissedeceğine delalettir.

Kahve falında kırmızı elma görmek huzura ve mutluluğa kavuşacağına, yeni bir işe girilerek yeni bir hayat kurulacağına, çok daha mutlu olunacağına, sorunların kısa zaman içinde biteceğine alamet eder.

Kahve falında kırmızı yeşil elma görmek işlerinin kısa bir sürede hiç olmadığı şekilde büyük bir düşüşe geçeceğine ve yakın zamanda kendisinin bile çok şaşıracağı ve sorun yaşayacağı bir işe karışacağına, şansının ve kısmetinin açık olacağına, yaşamında arka arkaya pek çok güzellik meydana geleceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir